Avun viikkohoroskooppi 21.–27.9.
Horoskooppi
Avun viikkohoroskooppi 21.–27.9.
Suomen tunnetuin astrologi Satu Ruotsalainen tulkitsee Avun lukijoille tähtikarttoja joka viikko.

Uusi horoskooppi päivitetään tähän artikkeliin viikoittain.

Oinas 21.3.–20.4.

Maalisoinaalle tulee ajankohtaiseksi aikataulujen ja töiden suunnittelu. Huhti­oinas ei pääse helpolla, sillä yllättävät käänteet ja tapahtumat pakottavat miettimään suunnitelmien muuttamista. Meneillään oleva projekti tuo tullessaan aktiivisen sosiaalisen elämän. Erämökissä mielellään kyyhöttävä erakkosielukin ­joutuu hakeutumaan ihmisten ilmoille.

Härkä 21.4.–21.5.

Mukavan kesän jälkeen monella härällä on haasteita sopeutua arkeen. Hauskanpito ja rentouttavan vapaa-ajan vietto ­tuntuu velvollisuuksia mukavammalta. Etenkin 11.–15.5. syntyneillä on tarve irrottautua arjesta. Irtiotot ihmissuhteissa ovat myös mahdollisia. Työhaastattelu, opinto­näyttö tai raha-asia saa härän ­ponnistelemaan tavoitehakuisesti.

Kaksonen 22.5.–22.6.

Viileä syysilma saa kaksosen liikkeelle, virkeys ja toimintatarmo ovat huipussaan. Merkkiisi osuva myötätuuli siivittää ­projekteja tehokkaasti, ylityötunnit eivät tunnu taakalta. Viikko hellii kaksosen ihmissuhteita. Loppuviikko tarjoaa myös romantiikan räiskettä. Sinkkukaksonen saattaa innostua nyyhky­tarinoista ja onnellisista lopuista.

Rapu 22.6.–22.7.

Kotiin ja asumiseen liittyvät muutos­voimat innostavat rapua miettimään uusia vaihtoehtoja. Rautakauppa, sisustus­liike tai muuttoyritys tulee tällä viikolla tutuksi. Taide ja kulttuuri tuovat syksyn kulkuun kauneutta ja valoa, kiireen keskelle ilmaantuu näin kaivattua rauhaa. Heinäkuisen ravun kiusana toimii liikenne, kannattaa olla varovainen.

Leijona 22.7.–23.8.

Lokakuun alkuun jatkuva rentouttavan harrastamisen jakso hellii leijonia. On loistava aika mennä hierontaan, jalka­hoitoon tai joogaan. Alkusyksy täyttää leijonan mielen tyyneydellä ja valolla. Ihmissuhteissa voi tapahtua nopeita käänteitä. Etenkin 10.–15.8. syntyneet vaihtavat työ- tai opintoryhmää, parisuhdetta tai siviilisäätyä, yllätykset ovat mahdollisia.

Neitsyt 23.8.–23.9.

Viestintäviikot käyvät merkissäsi kuumana, kännykkä laulaa ja viestit sinkoilevat. Kiivas työ- tai opintorupeama vaatii aivojumppaa, eläkeläiset innostuvat syksyn kursseista. Jos syksy lähti liikkeelle tahmeasti, nyt on oikea hetki laittaa sopimus­asiat kuntoon. Etsitkö kenties uutta sähköntuottajaa tai lainanantajaa? Kartoita mahdollisuutesi tarkasti.

Vaaka 23.9.–23.10.

Merkissäsi liikkuva toimintapommi Mars vaatii sinua ylittämään omia rajojasi. Oletko aloittanut liian monta projektia yhtä aikaa? Aseman, tittelin tai ylennyksen perässä juokseminen vaatii osalta kyynärpäätaktiikkaa, diplomaattisempi vaaka neuvottelee tiensä eteenpäin. Talkoot tapahtuvat nyt remontin, kesämökin korjauksen tai pihatöiden kimpussa.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Elät loppuvuoden läheisillesi, ystävillesi tai kotielämillesi. Muista huolehtiminen koulii sinusta hyvän ruoanlaittajan, tukijan, kuuntelijan ja turvallisen olkapään. Joudut asettamaan läheistesi toiveet ja odotukset nyt omiesi edelle, perheeseen tullut lapsi tai lapsenlapsi saa hoiva­viettisi heräämään. Talouteen ja rahaan liittyvät päätökset ovat tapetilla.

Jousimies 22.11.–22.12.

Aloitat viikkosi onnellisten tähtien alla, viikon parhaat päivät ovat 21.–22.9. Älä anna aurinkoisten syyspäivien mennä ohi, kehosi ja mielesi kaipaavat täydentymistä. Sosiaalinen syysjakso innostaa sinua tapaamaan ystäviä tai sukulaisia, pieni irtiotto arjesta on paikallaan. Tapahtumat ovat innostavia etenkin sinkuille, syys­romanssi vaatii kuitenkin aloitekykyä.

Kauris 23.12.–20.1.

Yksi alkusyksyn upeimpia viikonloppuja osuu kohdallesi 23.–24.9. Onko meno parhaimmillaan ruskaretkellä tallustellen vai laivan yökerhon tanssilattialla? Ota ilo irti pienestä matkasta tai tapahtumasta hyvien ystävien kera. Kauriin vauhdin hidastajana toimii ainoastaan oma mieli, ovet kun ovat avoinna kaikkeen itsensä rohkeaan toteuttamiseen.

Vesimies 20.1.–19.2.

Vesimies saa ilokseen todeta, kuinka syksyn viileys hellii vireystilaa ja toimintatarmoa. Sujuvuus antaa tilaa mukaville kahvihetkille. Raskaimmat työt voit suosiolla siirtää muiden hoidettavaksi. Suunnitteletko ylimääräisiä vapaapäiviä tai matkaa ajalle 25.–27.9? Syksyn haasteet liittyvät tuhlaamisvimmaan. Mieti, tarvitsetko todella kaikkea ostamaasi.

Kalat 19.2.–20.3.

Viikko antaa sinulle mahdollisuuden henkäistä syvään ja täyttää tyhjenneitä akkuja. Käytä aikasi viisaasti. Lepää, syö hyvin ja nuku pitkät päiväunet. Tarvitset ladattuja akkuja loppuvuoden kiireissä. Energiakäyräsi lähtee parempaan nousuun vasta 12.10. jälkeen. Merkin alussa syntyneiden on syytä miettiä terveyden ja hyvinvoinnin perusteita.

Viikon horoskooppipersoona: Karita Tykkä

22.9.1976 Kuopio Elämän uudelleen rakentaminen vaatii ponnistelua, mutta ihmis­suhde­kriisin keskellä saapuu auttava myötätuuli. Neitsyen merkissä syntynyt Tykkä on avara­katseinen vanha sielu, jonka ymmärrys henkisen ja fyysisen kehon yhteismatkasta on saanut paljon seuraajia. Tärkeä työ ei lopu elämän käänteiden keskellä, vaan saa uutta syvyyttä uusien ihmisten ja yhteistyökumppaneiden ansiosta.

27 kommenttia