Apu

Avun viikkohoroskooppi 24.–30.9.2020

Avun viikkohoroskooppi 24.–30.9.2020
Suomen tunnetuin astrologi Satu Ruotsalainen tulkitsee Avun lukijoille tähtikarttoja joka viikko.

Oinas 21.3.–20.4.

Vältä vilustumista, rehkimistä tai riskien ottamista terveyden tai talouden saralla, kehosi ei nyt toimi tasapainossa mielesi kanssa. Työstressi tai ylimääräiset paineet kurittavat oloasi, yritä löytää hyvä olo raikkaasta ilmasta tai vitamiinipurkeista. Suuret tunteet kuuluvat ihmissuhteisiisi, romantiikan ja intohimon syksy kerää matkalle myös riitoja.

Härkä 21.4.–21.5.

Vaikka yrittäisit pitää arjen tasapainoisena ja rauhallisena, kaikki ei aina ole kiinni omista toimistasi. Ystävien, työkavereiden ja läheisten elämä nivoutuu omaasi, halusit tai et. Muiden draamassa mukanaolo ei tunnu antoisalta. Loppuviikolla paikoilleen jumittuneet asiat nytkähtävät jälleen liikkeelle, loppusyksyä kannattaa tarkastella luottavaisin mielin.

Kaksonen 22.5.–22.6.

Elämän huolet ja murheet tuntuvat kiertävän sinut hyvän matkan päästä, saat elää leppoisaa syksyä kaikessa rauhassa. Joudut ehkä sulkemaan uutiskanavat hetkeksi saadaksesi mielenrauhan, hyvät ystävät ja illanistujaiset tuovat kaivattua sisältöä ruskan keskelle. Sosiaalinen elämä pyörii läheisten ympärillä, turvallisuuden tunne ajaa riskinoton edelle.

Rapu 22.6.–22.7.

Kesäkuinen rapu löytää itsestään jämäkän asioiden hoitajan, laskupino hupenee tehokkaasti ja vakuutus- tai veroasioiden hoito sujuu mallikkaasti. Kuunvaihteessa syntyneiden hyvinvointiprojekti voi kokea takaiskun, uloslähteminen tuntuu ajoittain tuskaiselta. Heinäkuisen ravun pipo kiristyy helposti, stressin aiheita ilmaantuu kuin sieniä sateella.

Leijona 22.7.–23.8.

Syysromantiikka hellii merkkiä, ja jos vierellä on jo oma kulta, nyt on hyvä hetki nauttia yhteisestä ajasta. Sinkkuleijonalla on mukavasti vientiä. Syksy innostaa merkkiäsi sisustamaan, täydentämään vaatevarastoa tai luomaan taidetta. Nauti auringonlaskuista, levosta, lomasta tai hyvästä ruoasta, hemmottele itseäsi ja etsi itsellesi hyvänolon lähteitä.

Neitsyt 23.8.–23.9.

Samalla kun monella merkillä on suuria haasteita työssä ja taloudessa, neitsyt loistaa omalla tontillaan osaamisen ja aktiivisuuden myötä. Etenkin 9.9. jälkeen syntyneille on luvassa henkilökohtaisen menestyksen ajanjakso. Nyt on hyvä hetki rutistaa ylimääräiset työt ja velvollisuudet pois alta, alkava loma- ja vapaa-ajan jakso suo enemmän lepohetkiä.

Vaaka 23.9.–23.10.

Viestintäviikot päättyvät 27.9., ja merkin viimeisellä viikolla syntyneet joutuvat palaamaan tekemättömien töiden pariin loka-marraskuun taitteessa. Syyskuinen neitsyt viettää mukavan rauhallisia syntymäpäiviä, harva uskaltautuu korona-aikana kylään. Lokakuinen vaaka elää erityisen hektistä aikaa, tuhannen ja yhden asian hoitaminen ei onnistu kertaheitolla.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Lokakuiselle skorpionille syksy tuo kurssin, koulutustilaisuuden tai muutoksia työelämään. Viestintäviikot käynnistyvät merkin osalta 27.9., aktiivinen työjakso jatkuu marraskuisen skorpionin osalta aina joulukuun alkuun saakka. Huolellisuus ja tarkkuus korostuvat tulevien viikkojen aikana, tekemättömät työt palaavat työn alle lokakuun puolenvälin jälkeen.

Jousimies 22.11.–22.12.

Edessäsi on vilkas ja sosiaalinen viikko, syksyn sateet eivät nujerra liikuntaintoasi tai menohalujasi. Merkin viimeisellä viikolla syntyneet ovat suosittuja yhteisössään, myös romantiikan saralle on luvassa mukava lämpöaalto. Ajatuksesi ja ideasi tuntuvat läheisistäsi vanhentuneilta, joudut ehkä päivittämään tietojasi tietotekniikan tai työkäytäntöjen suhteen.

Kauris 23.12.–20.1.

Viikon parhaat päivät osuvat heti alkuviikkoon 24.–26.9., muutoin viikko voi vielä tuntua väkisin vääntämiseltä, huokaise syvään ja tukeudu kärsivällisyyteen. Käymällä läpi syksyn haasteet et siirrä niitä myöhempään ajankohtaan. Joulukuinen ja kuunvaihteessa syntynyt kauris saa apua toimiinsa, samanmielinen ystävä tai työkaveri on oiva apu ylämäessä.

Vesimies 20.1.–19.2.

Toimintatarmosi ei ole huippulukemissa, mutta pärjäät verkkaisella tahdilla mainiosti. Viikonloppuun 26.–28.9. on hyvä suunnitella leppoisaa syystekemistä, tunnekäyrä käy korkealla. 27.9. jälkeen postiluukusta tipahtelee ennakoimattomia laskuja. Vero-, vakuutus- tai perintöasiaa ei kannata hoitaa vasemmalla kädellä, huolimattomuus kostautuu.

Kalat 19.2.–20.3.

Alkuviikko on hieman harmaa, mutta tunnelma kohenee 27.9. jälkeen. Hae kirjastosta mieluinen kirja, kerää viikon parhaat ristikot tai ammenna mielesi sopukoista upeita runoja, pääsi on nopea ja terävä. Ideaviikkojen käynnistyessä olet parhaimmillasi neuvotteluissa tai väittelytilanteissa, syvälliset keskustelut tuovat arkeen henkistä antia.

Viikon horoskooppipersoona: Danny

24.9.1942 Pori Rakkaus ja parisuhde on ollut musiikkineuvos Ilkka Lipsaselle tämän vuoden suurin haaste, etäälle jäänyt kumppanuus on tarkoittanut rakkaan poismuuttoa ja lopullista eroa. Seitsenvuotiskriisi on tarkoittanut monelle vaa’an merkissä syntyneelle uutta alkua. Vaa’an merkin alkuasteessa syntyneen laulajan elämä pyörii matkustamisen ympärillä. Uutta suurta rakkautta ei hetkeen ole näkyvillä.

Julkaistu: 7.3.2018
11 kommenttia