Apu

Avun viikkohoroskooppi 13.–19.9.

Avun viikkohoroskooppi 13.–19.9.

Suomen tunnetuin astrologi Satu Ruotsalainen tulkitsee Avun lukijoille tähtikarttoja joka viikko.
Teksti Satu Ruotsalainen
Mainos

Oinas 20.3.–19.4.

Maaliskuinen oinas saa kaipaamaansa apua, työprojekti nytkähtää vauhdikkaasti liikkeelle. Terveys vaatii erityistä huolenpitoa, syysflunssa tai kipeä selkä ei parane ilman auttavia toimia. Huhtikuinen oinas jyrää päättäväisesti eteenpäin. Kova tahto ja periksiantamaton luonne toimivat hyvin yhteen. Apujoukot ovat kuitenkin kadoksissa, jokainen kivi on käännettävä omin voimin.

Härkä 20.4.–20.5.

Huhtihärkä elää ihmissuhderintamalla hyvin mielenkiintoista syksyä. Voimakas eroottinen vire vie sinkkuhärkää seikkailemaan, varatut tempoilevat suhteessaan. Suuret päätökset on syytä jättää pidemmälle syksyyn. Toukohärän ei kannata yliarvoida omaa jaksamistaan, yltiöoptimismi saa tekemään päättömiä ratkaisuja työn, talouden tai asumisen suhteen. Säästäväisyys palkitsee talven tullen.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Toukokuisen kaksosen toiminta­tarmo on juuri parhaimmillaan, työmotivaatio on korkealla ja liikuntainnostus saa osallistumaan kuntotempauksiin. Kesäkuisen kaksosen on syytä tehdä syksyn varalle tukevia suunnitelmia, aikataulumuutokset tai peruuntumiset pakottavat miettimään uusia vaihtoehtoja. Pieni tahmeus hidastaa viikon toimia, parempia tuulia on odotettavissa vasta lokakuun puolella.

Rapu 21.6.–22.7.

Kesäkuisen ravun viikon parhaimmat hetket liittyvät lämpimiin ihmissuhteisiin. Mukava syystapahtuma tai syntymäpäiväjuhla tuo viikon kulkuun pientä vaihtelua, romantiikan saralla pimenevät illat ovat osalle hekumallisia. Heinäkuisen ravun elämässä on kireyttä, jonka poistamiseen kaivataan mukavaa matkaa tai pientä lomaa. Turha ankaruus läheisiä kohtaan saa kritiikkiä.

Leijona 23.7.–22.8.

Heinäkuinen leijona helpottaa elämäänsä irrottautumalla hankalista tilanteista, ihmisistä tai velvollisuuksista. Pinnan alla pitkään kyteneet käsittelemättömät tunteet tulevat nyt voimakkaasti esille. Leijonan on syytä olla varovainen liikenteessä tai vauhdikkaissa harrastuksissa. Syksyn aikana voi tapahtua yltiöpäisiä ­riskinottoja raha-asioissa tai rakkaudessa. Älä pilaa hyvää suhdetta hölmöilyyn.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Tee ja suorita tällä viikolla, mapita paperisi ja järjestä työpöydän laatikot ­uuteen uskoon. Ajatuksesi juoksee nyt liukkaasti ja saat huikeita ideoita elämäntilanteesi parantamiseen. Kirjailijan kynä lentää vielä hetken aikaa, kirpputorilta tai alennusmyynneistä löytyy hyödyllisiä ja halpoja tavaroita. Syntymäpäiväsankareilla on ilo vaihtaa ajatuksia vanhojen tuttujen ja ystävien kanssa.

Vaaka 23.9.–22.10.

Unohditko tärkeän laskun tai jätitkö vakuutus-, vero- tai perintöasian vielä odottamaan parempaa päivää? Loppu­syksy tuo hoitamattomat asiat tehtäväksi. Mieti, mitä kannattaa tehdä jo etukäteen. Syyskuisen vaa’an vauhtiviikkojen tunnelmat liittyvät helppouteen ja sujuvuuteen. Tekemättömien asioiden suma lähtee purkautumaan mukavasti. Muiden apu ja tuki tulevat kreivin aikaan.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Viikkosi alkaa upeissa tunnelmissa, mietitkö matkaa tai syystapahtumaa juuri 13.–14.9. ? Lokakuinen skorpioni saa hyvällä omallatunnolla nauttia tekemättömyyden ihanuudesta. Loma tai lepoviikko antaa tilaisuuden akkujen lataamiseen. Osalla on romantiikan saralla kuuma ­viikko. Marraskuisen skorpioni joutuu ­tekemään tärkeitä valintoja. Onko kiikarissa uusi työ tai opiskelupaikka?

Jousimies 22.11.–21.12.

Kotiin ja asumiseen liittyvät muutokset ovat tällä haavaa takanapäin. Syksy vaatii keskittymään juoksevien asioiden hoitamiseen. Keskeneräiset työt painavat harteilla ja odottavat aktiivista otetta. ­Aurinko paistaa merkkiin viikonloppuna 15.–17.9. Syysmatkalaisia hemmotellaan hyvällä tunnelmalla ja juhlapäivän vietto sujuu osalla ristiäisten, häiden tai syntymäpäiväjuhlien merkeissä.

Kauris 22.12.–20.1.

Tällä viikolla kauris huokaisee ­syvään. Kiireen ja paineen tunne alkaa vihdoinkin helpottaa ja syksy näyttää ­tunnelmaltaan selkeästi leppoisalta. ­Kotiin ja asumiseen liittyvät muutokset ­tulevat ajankohtaisiksi. Muutto, remontti tai perintökalujen järjestely vaatii oman aikansa. Alkuviikko 17.–19.9. antaa mahdollisuuden hengähtää hetkeksi, pieni matka tai syysrieha tulee tarpeeseen.

Vesimies 21.1.–18.2.

Loppukeväällä ja alkukesän aikana vaikuttanut kiireaalto palaa tammikuisen vesimiehen elämään. Osalle riittää puolukoiden perässä juokseminen, liikunnallinen vesimies on hyvässä vireessä. Ammatillinen kunnianhimo on huippuluokkaa, alkusyksy vaatii tekemään ylityötunteja. Helmikuinen vesimies innostuu kuluttamaan rahaa. Syksyn tulo vaatii panostamaan läheisten tarpeisiin.

Kalat 19.2.–19.3.

Vaikka jokainen lasku ei tulisikaan maksetuksi ajallaan tai kaikki työt eivät hoituisi aikataulussaan, on lämpi­mien ihmissuhdeviikkojen anti siitä huolimatta erityisen onnistunut. Häiriötekijät poistuvat tältä viikolta ja syksy näyttää vaihteeksi mukavat kasvonsa. Rakkauselämässä on mahdollista kaivaa syntyjä syviä. Vanhat käsittelemättömät asiat ­vaativat kenties tonkimista.

Julkaistu: 7.3.2018