Apu

Avun viikkohoroskooppi 21.–27.1.2021

Avun viikkohoroskooppi 21.–27.1.2021
Suomen tunnetuin astrologi Satu Ruotsalainen tulkitsee Avun lukijoille tähtikarttoja joka viikko.
Julkaistu: 7.3.2018

Uusi horoskooppi päivitetään tähän artikkeliin viikoittain.

Oinas 21.3.–20.4.

Hurja tilanne maailmalla saa sinut aktivoitumaan omassa elämässäsi. Ehkä seuraat aktiivisesti päivänpolitiikkaa, keskustelet somessa tai osoitat mieltäsi eduskuntatalon portailla. Et välttämättä ole lähipiirisi suosiossa voimakkaiden mielipiteidesi takia. Edessäsi on pienten urotekojen alkuvuosi. Et välttämättä loista, mutta saat mielihyvää kapinoimalla.

Härkä 21.4.–21.5.

Koko merkin osalta alkuviikko 21.–23.1. on viikon parasta aikaa, talvimatka tai viikonloppuloma nostaa tunnelmaa. Huhtihärkä käy sisäistä mielenosoitustaan kipinöiden lentäessä. Jos tämän viikon planeettakuviot osaa hyödyntää järkevästi, edessä on huikea työviikko ylennyksen tai uralla etenemisen muodossa. Liikunnallisen härän on hyvä muistaa varovaisuus.

Kaksonen 22.5.–22.6.

Kun viikko vaihtuu viikonlopuksi, kaksonen lämmittää saunan ja nauttii rauhan ja pysähtymisen tunteesta. 23.–25.1. on hyvä suosia myös talvista matkailua tai hemmottelulomaa. Toukokaksonen tekee kauaskantoisia suunnitelmia työn, talouden tai asumisen suhteen. Onnekkaat käänteet, kultainen kädenpuristus tai eteneminen työelämässä on ajankohtaista.

Rapu 22.6.–22.7.

Taivaankannelle ilmaantunut suurjännite tapahtuu nyt eduksesi, lataa akkusi ja pura energiasi hyödylliseen työ-, opiskelu- tai liikuntaprojektiin, olet aikaansaava. Viikon pehmeämmät ja laiskemmat päivät osuvat enemmän loppuviikolle, 26.–28.1. on hyvä hetki pitää pieni paussi. 14.–18.7. syntyneillä mustasukkaisuus ja palava rakkaus nostavat päätään.

Leijona 22.7.–23.8.

Heinäkuisen leijonan on syytä poistaa eri häiriötekijät elämästään, kiukun ja raivon tunteet ovat osalla muhineet pinnan alla jo pitkään. Suuret elämänmuutokset ovat osalla jo takanapäin, osa lähtee vasta liikkeelle. Elokuun leijonan pakkaspäivät sujuvat paljon lupsakammin, alkuvuoden juoksevat asiat veroilmoituksineen vaativat kuitenkin työtä.

Neitsyt 23.8.–23.9.

Merkissäsi mennään nyt kovaa, sujuvuuden ja vauhdin hurmasta saavat nauttia etenkin elokuussa ja kuunvaihteessa syntyneet. Pieni remontti, uudenvuoden lupauksen lunastaminen kuntosalilla tai menestys työssä tuo hohdokasta sisältöä alkuvuoden kulkuun. Syyskuiset neitsyet joutuvat järjestelmään kotia, sotkuinen varasto tai ullakko vaatii siivousta.

Vaaka 23.9.–23.10.

Kun monet muut merkit tuntuvat rimpuilevan hyytävässä vastatuulessa, vaaka pääsee lempeän myötätuulen turvin perille. Elämän pienet ristiriidat, kiire ja stressi näkyy läheisten elämässä, mutta ei vät kaada vaakavenettä. Muiden apuna ja tukena toimiminen tuntuu tarpeelliselta. Kuunvaihteessa syntyneiden vaakojen onnenkantamoiset saavat virnistämään.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Lokakuisten ja kuunvaihteessa syntyneiden tammikuun jälkipuolisko vaatii pitkää pinnaa ja kärsivällisyyttä. Elämä tuo esteitä ja aitoja, joita ei voi ohittaa. Marraskuiset skorpionit saavat vielä tässä vaiheessa kuuta nautiskella takkatulen, villasukkien ja viinilasin iloista, lämpimien ihmissuhteiden tuoma mielihyvä on kireiden pakkaskelien vastavoima.

Jousimies 22.11.–22.12.

Marraskuisen jousimiehen talviprojekti on hyvässä vauhdissa, auttavat voimat tukevat yritteliästä. Hyvän olon saavuttaminen vaatii tässä vaiheessa vuotta vitamiinipurkin tai säännölliset happihyppelyt. Joulukuinen jousimies joutuu varomaan yltiötyytyväisyyttä. Sohvan pohjalle jääminen ja saamattomuuden tunne altistavat talviflunssalle ja väsymykselle.

Kauris 23.12.–20.1.

Joulukuisilla ja tammikuun alkupuolella syntyneillä on bensaa suonissaan, huikea ryhtiliike saa osallistumaan hiihtokilpailuun tai tekemään täyskäännöksen ruokavaliossa. Tammikuisen kauriin huomio kiinnittyy ihmissuhteisiin. Tällä viikolla on tarvetta kaivella parisuhteen salaisuuksia tai vääntää kättä haastavan teinin kanssa, edessä on tunteiden vuoristorata.

Vesimies 20.1.–19.2.

Viestintäviikot jatkuvat kohdallasi mallikkaasti vielä ensi viikon alkuun, nyt tarkkuus ja huolellisuus auttavat helmikuun haasteissa loistavasti. Tammikuinen vesimies on taivaankannen suurjännitteen keskipisteessä, elämä tuntuu ohjailevan suuntaan, joka ei välttämättä ole oma valinta. Nyt kannattaa viimeiseen asti välttää vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Kalat 19.2.–20.3.

Varo putkien jäätymistä, vesivahinkoa tai kodinkoneiden rikkoontumista, epämiellyttävät yllätykset ovat tällä viikolla mahdollisia. Liikunnallinen kala on liekeissä, osa nauttii huikeasta harjoitustahdista, osalla talviharrastus nostaa kuntoa ja mielialaa. Työhön liittyviä ilouutisia tai apujoukkoja täytyy odotella vielä tovi, sillä aikaa on pakko pyöritellä rutiineja.

Viikon horoskooppipersoona: Aino-Kaisa Pekonen

24.1.1979 Riihimäki. Sosiaali- ja terveysministeri Aino-Kaisa Pekonen edustaa joukkosieluista vesimiestä. Toiminnallinen mars-tyyppi istuu eduskunnassa kolmatta kauttaan, ja Riihimäen kaupunginvaltuustossa on pian vierähtänyt kaksi vuosikymmentä. Lähihoitajaksi koulutettu Pekonen on astrologisen kartan mukaan vahvatahtoinen ja päättäväinen. Tammikuiselle vesimiehelle vuosi tuo painavan vastuun.

16 kommenttia