Avun viikkohoroskooppi 26.1.–1.2.
Horoskooppi
Avun viikkohoroskooppi 26.1.–1.2.
Suomen tunnetuin astrologi Satu Ruotsalainen tulkitsee Avun lukijoille tähtikarttoja joka viikko.
25Kommenttia
Julkaistu 7.3.2018
Apu

Uusi horoskooppi päivitetään tähän artikkeliin viikoittain.

Oinas 21.3.-20.4.

Viikon parhaat päivät ovat 26.–27.1. Pieni talvimatka tai juhla muuttuu antoisaksi kokemukseksi. Lomailijalle avautuu henkisen ja fyysisen kunnon parantamisen hetket. Terveyteen ja hyvään oloon panostaminen tarkoittaa osalle rennon mukavaa dieettiä tai kuntosalilla jammailua. Liika yrittäminen tai hampaat irvessä ponnistelu ei nyt sovi oinaalle.

Härkä 21.4.-21.5.

Kohdallesi osuu aktiivinen aika hyvässä seurassa. 28.–30.1. on paras hetki nauttia Suomen upean talven ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksista. Älyllisen ponnistelun tarve saattaa saada sinut intoutumaan ristikoista tai opiskelusta. Ajattelutyö sujuu kuin leikki. Seuraat aikaasi tiedotusvälineistä tai osallistut sosiaalisen median loputtomaan informaatiotulvaan.

Kaksonen 22.5.–22.6.

Alkuviikossa on jännitteitä, joita pääset huonosti purkamaan. Reistaileva kodinkone, auto tai kimurantti parisuhde aiheuttaa ärtymyksen puuskia. Asiat eivät tapahdu suunnitelmiesi mukaan. Onneksi tuuli kääntyy, 30.1.–1.2. on hyvä hetki heittää hanskat hetkeksi tiskiin ja rentoutua hyvässä seurassa. Parisuhde vaatii enemmän yhteistä aikaa.

Rapu 22.6.–22.7.

Elät talven parasta loma-aikaa, toivottavasti sait jo sukset ladulle tai kuntosalikortin ostettua. Tällä viikolla etenkin kesäkuussa syntyneet ravut saavat nukkua univelkojaan pois. Hyvä seura tekee lomasta tai vapaa-ajasta upean kokemuksen. Heinäkuisen ravun taiteellinen ja luova projekti on lopputulokseltaan huikea, jos itseluottamusta löytyy tarpeeksi.

Leijona 22.7.–23.8.

Heinäkuinen leijona saa nyt nauttia menneisyydessä aloittamiensa hankkeiden sujuvuudesta. Menestys tulee kovan uurastuksen jälkeen. Elokuinen leijona joutuu puskemaan vielä hetken napakassa vastatuulessa. Ilon aiheet löytyvät tällä viikolla oivalluksista liittyen parempaan ruokavalioon, kivun lievitykseen tai unen laadun parantamiseen.

Neitsyt 23.8.–23.9.

Neitsyt naputtaa koneellaan tarkkaa ­jälkeä. Numerot osuvat kohdalleen ja aikataulut pitävät. Kekseliäisyys ja terävyys ovat neitsyen parhaat kaverit. Omat neuvot tuntuvat kiperässä tilanteessa ehdottomasti parhailta. Syyskuun ensimmäisellä viikolla syntyneillä muiden jälkien ja huolimattomuusvirheiden ­paikkailu tuntuu kiristävän pinnaa.

Vaaka 23.9.–23.10.

Syyskuinen vaaka heittää diplomaattisen puolensa romukoppaan ja laukoo suoria mielipiteitä niin kotona kuin työpaikallakin. Tästä seuraa luonnollisesti kipakkaa vastarintaa. Lokakuisen vaa’an lopputalvi sujuu huolettomassa myötätuulessa. Työpino hupenee muiden tukiessa tiukassa paikassa. Vaa’an osaamista ja ahkeruutta arvostetaan.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Lokakuinen skorpioni kerää talteen pitenevien päivien valoa. Optimistinen asenne näkyy lämpimissä ihmissuhteissa. Ilmassa leijuu myös romanttisia toiveita. Osalla talviloma näyttäytyy intohimoisena aikana. Marraskuiset skorpionit ­pääsevät lomatunnelmiin ensi viikolla. Vielä on ponnisteltava aamuherätysten, flunssa­oireiden ja työpäivien kimpussa.

Jousimies 22.11.–22.12.

Marraskuiselle jousimiehelle alkuvuosi on ollut menestystarina. Viikon kulkua leimaa leppoisan rento tunnelma ja oman ajan tärkeys. Joulukuun ensimmäisellä viikolla syntyneiden kannattaa päästellä höyryjä liikunnan kautta. Muita joulu­kuisia joutuu patistamaan työn pariin. Laiskottelu ja saamattomuuden tunne aiheuttaa kunnianhimon karkaamisen.

Kauris 23.12.–20.1.

Kauris on elementissään viestintä­viikkojen tohinassa. Asioiden hoitaminen tuo arkeen helppoutta. Kauris intoutuu tekemään tärkeitä hankintoja, isompien hankintojen suhteen päätökset kannattaa tehdä 11.2. mennessä. Joulukuinen kauris tuhlaa säästöjään. 5.–8.1. syntyneet tekevät järkeviä sijoituksia. Loppuviikolla on hyvä hetki vaalia ystävyyssuhteita.

Vesimies 20.1.–19.2.

Viikon parhaat planeettakuviot osuvat syntymäpäiväsankareille. Mukavat juhlat ja iloiset lahjayllätykset tuovat tunnelmaa viikon kulkuun. Lopputalvi lupaa vesi­miehelle korkeaa energiatasoa, jota olisi päästävä purkamaan järkevästi. Helmikuun puolelle mentäessä turbomoottori käynnistyy kunnolla. Mihin suuntaat huikean korkean intosi ja kunnianhimosi?

Kalat 19.2.–20.3.

Upea talvilomatunnelma suosii helmikuussa syntyneitä kaloja. Laiskottelu, herkuttelu ja rentoutuminen tuntuu toimivan toisilla. Osa nauttii taide- ja kulttuuritarjonnasta hyvässä seurassa. Romantiikka tulvii nyt ovista ja ikkunoista, oletko saanut kiikariin hyvän kohteen? Sinkun on syytä kokeilla kepillä jäätä. Hetki ihastuksen seurassa pysyy mielessä pitkään.

Viikon horoskooppipersoona: Jaana Pelkonen

27.1.1977 Lahti Kokoomuksen riveissä kolme kautta eduskunnassa istunut ­Pelkonen on jättämässä työnsä keväällä. Vesimiehen merkissä syntyneelle sanavalmiille juontajalle on avautumassa aivan uusi elämäntilanne. Monipuolinen ja alati uusia haasteita kaipaava Uranus-tyyppi ei välttämättä ole elementissään kuivakkaassa eduskuntatyössä. Juontajana kunnostautunut ­Pelkonen pääsee näyttämään kykynsä.

25 kommenttia