Apu

Avun viikkohoroskooppi 8.–14.4.2021

Avun viikkohoroskooppi 8.–14.4.2021
Suomen tunnetuin astrologi Satu Ruotsalainen tulkitsee Avun lukijoille tähtikarttoja joka viikko.
Julkaistu: 7.3.2018
Uusi horoskooppi päivitetään tähän artikkeliin viikoittain.

Oinas 21.3.-20.4.

Toivottavasti otit aurinkoisesta keväästä, lomailusta ja levosta kaiken hyödyn irti, sillä loppuviikolla on aika jälleen siirtyä sorvin ääreen. Viikonlopulle 10.–12.4. osuvasta kevättapahtumasta tulee tämän viikon ehdoton kohokohta. Viestintäviikkojen tuoksinassa unohdat helposti lomailun. Onko listallasi jo keväthankintojen värikäs kavalkaadi?

Härkä 21.4.-21.5.

Alkuviikko on merkillesi selkeästi ­harmaampi, arkirutiinien pyörittäminen käy työstä. Viikon kohokohdat löytyvät 13.–15.4., loppuviikolle on luvassa sitä ­pitkään odotettua rentouttavaa loman ja vapaa-ajan viettoa, myös lomaplaneetta Venus saapuu merkkiisi 14.4. Tuleville ­viikoille kannattaa jo nyt tehdä suunnitelmia, on aika ravistaa talvitomut takista.

Kaksonen 22.5.–22.6.

Onnistut toimissasi tällä viikolla tavallista suuremmalla prosentilla, saat vaativan työprojektin maaliin tai opiskeluinto kerää hyviä numeroita. Liikunnallisen kaksosen tahtotila ei anna jäädä sohvan nurkkaan laiskottelemaan. Tee ja innosta läheisiäsi, harvinaisen aikaansaavan viikon saldoa voi tulla ikävä kuunvaihteessa, jolloin energiakäyrä lähtee laskuun.

Rapu 22.6.–22.7.

Löysäile rauhassa vielä hetki, loppu­kevät näyttää 23.4. jälkeen kohdallasi ­selkeästi kiireisemmältä. Nyt on aikaa ottaa päiväunia ilman kiirettä ja painetta. Ystävyyssuhteet jäävät olosuhteiden pakosta etäälle, myös rakkaussuhde ­tuntuu ajoittain kaukaiselta. Kevät tuo tullessaan joukon virallisia asioita hoidettavaksi, joudut etsimään tietoa.

Leijona 22.7.–23.8.

Heinäkuisella ja erityisesti kuunvaihtees­sa syntyneillä muutospaineet elämässä pakottavat työntämään jalkaa oven rakoon, meneillään on vaihtoehtojen ­kartoitus. Elokuisella leijonalla riittää vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Rohkeus tarttua sarvista härkää tuottaa osalle kauniin kevätsisustuksen tai lainahakemus nytkähtää lupaavasti eteenpäin.

Neitsyt 23.8.–23.9.

Merkillesi osuvat kotikuviot tarkoittavat osalle etätöitä, toiselle remontin tai muuton kanssa painimista ja osa etsii itselleen uutta kesämökkiä. Moni neitsyt järjestelee kalusteita uuteen uskoon tai lapset lentävät juuri pesästä. Syyskuisen neitsyen ärhäkkyys helpottaa vasta ennen vappua, impulsiivinen ja äkkipikainen käytös säikäyttää lähipiirin.

Vaaka 23.9.–23.10.

Syyskuisen vaa’an kevät näyttää rauhallisen seesteiseltä, alkuvuoden menestyksellinen tahti puskuttaa suoraviivaisesti eteenpäin. 3.–7.10. syntyneet saavat työnantajan huomion, kiitoksen tai kultaisen kädenpuristuksen. Lokakuinen vaaka on muutoinkin aikaansaava käänteissään, projekteissa kannattaa ottaa loppukiri, vauhti hiipuu 23.4. jälkeen.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Olet ehkä jäänyt odottelemaan parempia päiviä tai energisempää oloa. Sitä on kyllä luvassa jo ennen vappua, mutta ensin joudut suorittamaan ikävämmät arkiaskareet pois alta. Ystävät tuntuvat kaikonneen omiin menoihinsa. Sosiaalinen elämä kuihtuu helposti neljän seinän sisälle. Luovat harrastukset ovat viikon pelastus.

Jousimies 22.11.–22.12.

Marraskuinen jousimies saa edelleen nautiskella rauhallisen kevään antimista, stressitekijät ovat tällä viikolla minimissään. Taivaankansi kohdentaa huomionsa mukavasti myös joulukuisen jousimiehen kevään kulkuun, apujoukkoja on nyt ­saatavilla tavallista enemmän. 10.–14.12. syntyneiden terveysprojekti vaatii aikaa, kevätväsymys ottaa helposti niskalenkin.

Kauris 23.12.–20.1.

Joulukuisen kauriin kevät kääntyy myötätuuleen puolelle vasta ensi viikosta lähtien, tällä viikolla on pakko puskea arkikiireiden keskellä. Kuunvaihteessa syntyneiden terveysprojekti etenee upeaa vauhtia, kevätaurinko innostaa ulkoilemaan. Tammikuiselle kauriille sosiaalisesti hiljainen jakso tuntuu raskaalta, yksinäiset koti-­illat päättyvät ennen vappua.

Vesimies 20.1.–19.2.

Leppoisa kevättuuli puhaltaa merkillesi myötäisenä. Elämääsi tulee nyt asioita, jotka eivät ole alkuvuoden jälkeen edenneet. Vero- tai palkka-asia nytkähtää positiivisesti eteenpäin, sinulla on ylimääräistä onnea. Kuunvaihteessa syntyneen vesimiehen on syytä varoa uuvuttamasta itseään, vastuun ja velvollisuuden määrä ylittää omat jaksamisen rajat.

Kalat 19.2.–20.3.

Alkuviikko 8.–10.4. on merkillesi ­ehdottomasti viikon kohokohta, panosta viikonlopun viettoon, vapaa-aikaan ja ­kaipaamaasi lepoon, tunnekäyräsi käy vaihteeksi huippulukemissa. 10.3. jälkeen syntyneille on luvassa ylimääräisiä ärsykkeitä. Sujuvuuden ja helppouden kevät alkaa kuitenkin jo 23.4. jälkeen, jaksa vielä hetki.

Viikon horoskooppipersoona: Anna-Leena Härkönen

10.4.1965 Liminka Kirjailija Anna-Leena Härkönen kuuluu keväällä 1965 syntyneiden vahvatahtoisten oinaiden joukkoon. Viehkeä ja sanavalmis Venus-tyyppi lumoaa sanoillaan, tekstin terävyys sen sijaan syntyy astrologisen ­kartan häräntappoase-asetelmasta. Tulisieluinen ja kärsimätön planeettakuvio näyttää upealta kirjan tekstissä, mutta voi olla haitallisen myrkyllinen rakkauselämässä.
16 kommenttia