Apu

Avun viikkohoroskooppi 21.–27.3.

3

Suomen tunnetuin astrologi Satu Ruotsalainen tulkitsee Avun lukijoille tähtikarttoja joka viikko.
Teksti Satu Ruotsalainen

Oinas 21.3.–20.4.

Mikä laulaen tulee, se viheltäen menee -sanonta pätee merkkiisi hyvässä ja pahassa. Ylimääräiset tulot, hyvät sijoitukset tai pieni arpavoitto tuo helpotusta kevään kulkuun, mutta saa samalla miettimään, mitä kaikkea kivaa tekisi mieli ­ostaa. Varo tuhlaamasta säästöjäsi! Aivan merkin alussa ja 10.4. jälkeen syntyneet joutuvat kiinnittämään huomiota terveyteensä, pieni vaiva voi muuttua isoksi.

Härkä 21.4.–21.5.

Upea ja eteenpäin elämässä auttava myötätuuli tukee toimiasi kaikilla rintamilla. Älä kieltäydy pitkistä työpäivistä tai ylimääräisistä velvollisuuksista, lopussa kiitos seisoo. Merkin lopulla syntyneet ­ehtivät levätä ensi kuun puolella, nyt pitää rutistaa tärkeä projekti loppuun. Kevätkuntoilijat ovat rautaisessa iskussa. Sosiaalinen elämä aktivoituu 26.3. jälkeen, ystävät ja yhteisöt kutsuvat toimintaan.

Kaksonen 22.5.–22.6.

Loppukevät tuo tulipalokiireet, ­joten ota maaliskuun loppupuolen ren­nosta vauhdista kaikki ilo irti. Mukavinta viikon kulussa on ehdottomasti se, että ­sinun ei tarvitse pakottaa itseäsi mihinkään. Loppuviikon kohdalla ihmissuhteissasi ilmenee jännitteitä. Älä anna kenenkään jyrätä mielipiteitäsi, naispuoliset ystävät tai läheiset yrittävät hyötyä sinusta. Huomaat myös piilottelua selkäsi takana.

Rapu 22.6.–22.7.

Alkuviikko on tasapaksu, mutta ­meno kiihtyy kohti loppuviikkoa. Voit ­innostua tutkimaan mielenkiintoisia unia, mielikuvituksesi tuottaa mitä upeimpia luomuksia musiikin tai taiteen saralla. ­Ihmissuhdeviikot käynnistyvät 26.3. Tulevien viikkojen loma- ja matka-aikatauluja kannattaa jo suunnitella. Lämmin kevät­aalto tuo parisuhteeseen hohtoa, ystävät toimivat tärkeinä tukipilareina.

Leijona 22.7.–23.8.

Aktiivisimmat planeettakuviot osuvat merkin viimeisellä viikolla syntyneille. Kevätmatkat ja tapahtumat toimivat luovuuden lähteinä, pienet vastoinkäymiset aiheuttavat kuitenkin kroonista ärtymystä. Elokuisen leijonan kevät saapuu vauhdin hiljentämisen myötä, vapaa-aika tulee tarpeeseen. Heinäkuinen leijona panostaa hyvinvointiin ja parempaan oloon, kevätdieetti tai kuntokuuri kolkuttelee ovella.

Neitsyt 23.8.–23.9.

Sinulla on monta rautaa tulessa ­etkä millään malta olla aloillasi. Tee, toimi ja suorita, keväässä on erikoisen paljon ­jytyä. Ole huolellinen, kun porhallat tehtävästä toiseen. Tällä viikolla on mahdollista tehdä asioita ilman ajatusta. Voimakkaat unet ja aavistukset tuovat 7.–11.9. syntyneiden viikkoon syvällisiä mietteitä, ­herkkyyden lisääntyminen innostaa osaa psykologian tai filosofian tutkimiseen.

Vaaka 23.9.–23.10.

Nauti elämästä, lepää ja ulkoile, ­pieni hengähdystauko tuo kevään kulkuun tarpeellisen pysähdyksen. Viikon parhaat päivät osuvat juuri viikonlopulle, mietitkö matkaa tai kevättapahtumaa 21.–23.3.? Koska energiakäyräsi tai sosiaalinen ­innokkuutesi ei juuri nyt ole parhaimmillaan, viihdyt ehkä omissa oloissasi parhaiten. Etsi hyvä kirja, tv-sarja tai mene elokuviin. Yksinolo tekee joskus hyvää.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Jos kuuntelet uhmaikäisen tai teinin kiukuttelua, joudut setvimään suku­riitaa tai olemaan tuomarina ystävän ihmissuhdesotkussa, koeta pitää hermosi kasassa. Ylimääräinen impulsiivisuus saa toisen mököttämään ja toisen kiihtymään. Onneksi pääset viikonloppuna rauhoittumaan, tunnekäyräsi nousee mukavasti juuri 23.–25.3. Nautiskele tällöin pienestä matkasta tai rakkaasta harrastuksesta.

Jousimies 22.11.–22.12.

Luet ehkä tavallista enemmän horoskooppeja, tutkit unia tai uppoudut mielikuvitustarinoihin. Jalkasi eivät millään pysy maankamaralla, leijailet yläilmoissa ja etsit ulospääsyä stressin ja kiireen keskeltä. Varo humalahakuista juomista tai turhaa särkylääkkeiden popsimista, ylä­ilman voi saavuttaa muutenkin. Loppu­viikolle on odotettavissa pilvetöntä auringonpaistetta, tunnekäyrä nousee 25.–27.3.

Kauris 23.12.–20.1.

Uudistat elämääsi ronskilla kädellä. Muutatko, matkustatko tai aloitteletko juuri elämäntaparemonttia? Kevätaurinko paistaa merkillesi kirkkaammin kuin ­aikoihin, tee nyt tarvittavat muutokset, energiakäyräsi on huippulukemissa. ­Joulukuisen kauriin ei kannata huolestua pienistä vastoinkäymisistä, loppuvuosi lupaa harvinaisen hienoa onnistumista ja uuden elämän alkua.

Vesimies 20.1.–19.2.

Sinua hemmotellaan upealla kevätsäällä, loman mahdollisuudella ja laiskottelulla. Myös romantiikan saralla on meneillään intohimoinen ajanjakso. Nauti ja iloitse saamastasi tilaisuudesta, paluu arkeen tapahtuu viimeistään 26.3. Merkin viimeisellä viikolla syntyneet löytävät ­itsestään pimeän puolen, ulkoinen ärsyke saa aikaan melkoisen mylläkän, suora­sukaisuus on tällä viikolla väistämätöntä.

Kalat 19.2.–20.3.

Haaveilun, unelmoinnin ja pilvissä leijumisen ajanjakso ei anna tilaa huolelliselle ja pikkutarkalle työlle. Tee vaihteeksi jotain aivan muuta, poikkea normaalista päivärytmistä ja ota itsellesi aikaa. Tietokonepeli, hyvä romaani tai koukuttava tv-sarja vie nyt helposti mennessääm. Venus saapuu merkkiisi loppuviikolla, 26.3. jälkeen kevääseen astuvat romanttiset toiveet, lomailun tarve ja taideprojektit.

Julkaistu: 7.3.2018