Apu

Avun viikkohoroskooppi 9.–15.7.2020.

Avun viikkohoroskooppi 9.–15.7.2020.
Suomen tunnetuin astrologi Satu Ruotsalainen tulkitsee Avun lukijoille tähtikarttoja joka viikko.

Oinas 21.3.–20.4.

Sinulla on vauhti päällä, etkä osaa rauhoittua. Varo tällä viikolla pieniä tapaturmia, toimintarmossasi napautat vasaralla peukaloosi tai liukastelet märällä laiturilla. Suorasukaisuutesi ylittää hienotunteisuuden rajat. Älä polta siltoja takanasi loukkaamalla läheisiäsi. Viikon upeimmat kokemukset tulevat intohimoisen parisuhteen saralla, erotiikka kukoistaa.

Härkä 21.4.–21.5.

Kesä on kohdallasi parhaimmillaan, grillailu ja mukava ajanvietto perhepiirissä sopii viikon kuvaan. Parhaat päivät osuvat loppuviikkoon. Tarmosi ei ole ylimmillään, joten päiväunet ja laiskottelu tuntuvat mukavilta. Toreilta ja alennusmyynneistä tarttuu mukaan paljon tarpeellista, mutta vielä enemmän tarpeetonta. Kaipaat hemmottelua ja huomiota.

Kaksonen 22.5.–22.6.

Nauti elämän pienistä iloista ja ihmisistä. Romanttinen ja esteettinen Venus tarjoaa sinulle kauneutta sylin täydeltä. Tarkoittaako tämä musiikkiharrastusta, upeaa puutarhaa tai lämmintä ihmissuhdetta? Eksyt ehkä vaatekauppaan tai sisustusliikkeeseen, maalaat taulua tai kirjoitat kesäromaania. Ammenna luovuutesi sinulle sopivaan kohteeseen.

Rapu 22.6.–22.7.

Jos alkukesä tarjoili sinulle pieleen menneitä kauppoja ja hankintoja, nyt onnistut paremmin. Mietitkö auton vaihtamista, kesämökin ostamista tai uutta pesukonetta? Heinäkuu tuo tullessaan hyviä hankintoja. Etsi rauhassa vaihtoehtoja, et maksa itseäsi kipeäksi. Syntymäpäiväsankarit katsovat menneisyyteen, iso elämänmuutos on juuri takanapäin.

Leijona 22.7.–23.8.

Vauhtikesä tarjoaa leijonalle paikkaa moottoripyörän kyydissä. Viikkoon mahtuu painonpudotusprojektia tai kuutamouintia. Romantiikan saralla on meneillään kesän kuumimpia viikkoja. Kesäillat herättelevät soidinmenoihin. Ystävät ja yhteisöt kuuluvat viikkoon, marttakerhon kesäkokous tai ystävien mökkiviikonloppu tuo kaivattua vaihtelua.

Neitsyt 23.8.–23.9.

Mukava kesäharrastus vie mennessään. Puuhastelu puutarhassa tai mukaansa tempaava tietokonepeli antaa aikaa olla omien ajatusten kanssa. Tällä viikolla on hyvä hetki korjailla reistailevia kodinkoneita, polkupyöriä tai tietokoneita. Syyskuun ensimmäisen viikon neitsyet ovat innokkaasti mukana terveysprojektissa, kuntokuuri tai dieetti on nyt paikallaan.

Vaaka 23.9.–23.10.

Taivaankansi näyttää kohdallasi puristavalta. Kun muut viettävät kesälomaa, murehdit tekemättömiä töitä. Anna itsellesi lupa levätä ja viettää pari lomapäivää, muiden paapominen ei palvele palautumistasi. Heinäkuu on mahdollisuus vilkkaaseen sosiaaliseen elämään. Älä jää kyyhöttämään kotisohvalle, voit viettää mukavia kesäpäiviä läheisten kanssa.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Kesälomalaisten matkamittariin kertyy viikolla kilometrejä: autolla mummolaan, rattoisa juna- tai laivamatka tai asuntoautolla leirintäalueelle tekee kesästä rattoisan. Helle, levon tarve ja arjen pyörittäminen eivät anna tilaa romantiikan kukoistukselle. Marraskuun ensimmäisellä viikolla syntyneiden levottomuus saa tekemään impulsiivisia päätöksiä.

Jousimies 22.11.–22.12.

Keskikesän kohdalla ei kannata hidastaa vauhtia. Energia-aalto hellii merkkiäsi ja houkuttelee toimimaan. Hyötyliikkujat saavat paljon aikaiseksi puutarhassa tai kesämökillä, himoliikkujat vaeltavat kantapohjat rakkuloille tai innostuvat kesäharrastuksen vaativuudesta. Kesätyöläisiä hellitään toimintatarmolla, jolla pystyy tekemään rutkasti ylimääräisiä euroja.

Kauris 23.12.–20.1.

Joulukuisen ja kuunvaihteessa syntyneen kauriin kärsivällisyys on koetuksella. Tylsyys on keskikesän vihollinen, reistaileva auto tai pesukone tuovat omat mausteensa viikkoon. Tammikuisen kauriin uudistumisen tarve näkyy shoppailuinnostuksena, uuden kodin tai ihmissuhteen etsimisenä. Rohkea kauris uskaltaa puhdistaa pöydän turhasta sisällöstä.

Vesimies 20.1.–19.2.

Kesä tuo tullessaan romantiikkaa, intohimoa ja suuria tunteita. Kohdennatko oman intohimosi työhön, harrastukseen tai ihmissuhteeseen? Sinkkuvesimiehen kannattaa suunnistaa ihmisten ilmoille, mahdollisuudet mielenkiintoisen ihmisen löytämiseen ovat kesän parhaat. Kesän sosiaalisin jakso tuo tullessaan juhlat, marttakerho kokoontuu jälleen.

Kalat 19.2.–20.3.

Koska energiakäyräsi ja sosiaalisuutesi eivät tällä viikolla ole ylimmillään, löydät itsesi mökin laiturilta hyvän kirjan, kännykkäpelin ja auringonpaisteen innoittamana. Et kaipaa turhaa höpöttämistä ja kanssakäymistä, jos ihmisillä ei ole sinulle mitään järkevää sanottavaa. Pidä mielesi kunnossa tekemällä itsellesi merkittäviä asioita, hiljaisuudessa hyvä tulee..

Joonas Nordman

9.7.1986 Pori Hulvaton koomikko, näyttelijä ja käsikirjoittaja Joonas Nordman on syntynyt herkässä ravun merkissä. Varsinainen moniosaaja on energinen Mars-tyyppi, jonka kalenteri on jatkuvasti täynnä toimintaa.  Syntymälahjana saatu verbaalinen lahjakkuus näkyy Nordmanin työssä. Palkitusta tv-tekijästä tulee viihteen pitkäaikainen vaikuttaja, työelämään liittyvä osaaminen saa tulevaisuudessakin kiitosta.

Julkaistu: 7.3.2018
10 kommenttia