Apu

Avun viikkohoroskooppi 14.–20.10.

Avun viikkohoroskooppi 14.–20.10.
Suomen tunnetuin astrologi Satu Ruotsalainen tulkitsee Avun lukijoille tähtikarttoja joka viikko.
Julkaistu: 7.3.2018

Uusi horoskooppi päivitetään tähän artikkeliin viikoittain.

Oinas 21.3.-20.4.

Alkuviikko voi tuntua vielä monen oinaan osalta hieman tahmealta, kärsivällisyys hankalan työkaverin tai kiukuttelevan teinin kanssa on paikallaan. Viikon­lopulle ei kannata ottaa liian monta projektia, lepo tulee tarpeeseen. Oinaan tuuli kääntyy myötäiseksi loppuviikolla.  Paikalleen jumiutuneet asiat liikahtavat lupaavasti eteenpäin 18.–20.10.

Härkä 21.4.-21.5.

Älä uuvuta itseäsi liian kovalla työtahdilla, huonoilla elämäntavoilla tai lyhyillä unilla. Loppusyksyyn osuvat ­velvollisuudet on mahdollista selättää läheisten avulla, kunhan muistat kysyä tukea ajoissa. Tenttisuma, aikaa vievä työprojekti tai hankala terveystilanne pakottaa ponnistelemaan vastatuuleen. Voit vain kohdata haasteet päättäväisesti.

Kaksonen 22.5.–22.6.

Toiminnallinen syksysi on juuri parhaimmillaan, tunnet, kuinka bensa virtaa suonissasi. Saat paljon aikaiseksi ja pääset nauttimaan työsi hedelmistä. Osa nauttii ylimääräisistä euroista, toisilla kilot karisevat kuntokuurin myötä. 10.–15.6. syntyneet kaksoset nauttivat onnistumisen elämyksistä, pieni riskinotto on myös paikallaan.

Rapu 22.6.–22.7.

Kesäkuisella ja kuunvaihteessa syntyneellä ravulla alkuviikko voi tuoda tullessaan kitkaa juoksevien asioiden hoidossa. Hoitamaton lasku tai unohtunut työasia vaatii ylimääräistä työtä. Heinäkuinen rapu on lokakuun loppupuolella äreä ja kiukkuinen, arjen haasteet helpottavat marraskuun puolella. Syyslomaa kannattaa suunnitella tarkasti yllätysten varalta.

Leijona 22.7.–23.8.

Heinäkuisella leijonalla seitsenvuotiskriisin viimeinen vaihe tuo tullessaan ­loppuvuoteen saakka kestävän rutistusvaiheen. Kuunvaihteessa ja elokuun ensimmäisellä viikolla syntyneiden on syytä tehdä loppuvuoden osalle kauaskantoisia suunnitelmia. Elokuisella leijonalla on laaja ystäväpiiri ja juhlan aihetta. Osalla myös syysromantiikka kukkii.

Neitsyt 23.8.–23.9.

Saat arjen rullaamaan jättämällä ­roskapussin, pyykkipinon tai ruoanlaiton muiden huoleksi. Otat rohkeasti vapauksia itsellesi, etkä mieti seurauksia. Omat harrastukset, mielenkiinnon kohteet ja hiljentymisen hetket tuntuvat tarpeellisilta, sosiaalinen elämä rajoittuu neljän seinän sisälle. Anna palaa, ota itsellesi sinulle kuuluva aika.

Vaaka 23.9.–23.10.

Lokakuinen vaaka löytää itsensä keskeltä hyperkiireistä ajanjaksoa. Jos kunnianhimo on kohdallaan, lokakuun loppupuolella on mahdollista menestyä. Syyskuisten vaakojen viestintäviikot tuovat tullessaan puheluita ja viestejä, joihin täytyy vastata. Tällä viikolla on loistava hetki kaivaa esille ristikot, tietokilpailut tai tenttikirjat, sillä ajatus luistaa!

Skorpioni 23.10.–22.11.

Lokakuinen skorpioni käy läpi oman seitsenvuotiskriisinsä loppuvaihetta, syvälliset ajatukset ja vakavat pohdinnat täyttävät mielen. Marraskuinen skorpioni etsii jatkuvasti asumisen ja kodin teemaan uusia tuulia. Onko kiikarissa uusi koti, remontti tai sisustusprojekti? Koska marraskuu tuo tullessaan vuoden kiireisimmän ajan, nyt on hyvä hetki levätä.

Jousimies 22.11.–22.12.

Lepää, rentoudu ja hemmottele itseäsi, syksyn keskelle ilmaantuu ylimääräisiä vapaapäiviä tai kokonainen lomaviikko. Rakastuneelle jousimiehelle syksy näyttäytyy hempeän vaaleanpunaisena, taiteelliselle jousimiehelle osuu luova ajanjakso. Ensi viikolle ei kuitenkaan kannata suunnitella suuria, epärealistiset odotukset pilaavat romanttisen tunnelman.

Kauris 23.12.–20.1.

Jos olet viime viikkojen aikana joutunut puristamaan läpi harmaan kiven, alkuviikko lupaa vielä samaa tunnelmaa. ­Joulukuiset kauriit pääsevät tasaamaan pulssiaan kiivasvauhtisen kuunvaihteen jälkeen, tällä viikolla on enemmän aikaa levätä ja rentoutua. Tammikuiset kauriit ärsyyntyvät pienestä, muut joutuvat syyttä tunneryöppyjen kohteeksi.

Vesimies 20.1.–19.2.

Kohdallesi osuu upea alkuviikko, 14.–16.10. on hyvä hetki repäistä irti arjesta.Toimiasi tuetaan monelta suunnalta, saat arvostusta työstäsi ja kiitosta ahkeruudestasi. 10.–14.2. syntyneille ilmaantuu iloisia yllätyksiä tai hyviä uutisia, 24.–28.1. syntyneille kasaantuu ylimääräisiä velvollisuuksia. Liikunnallinen vesimies on nyt huippukunnossa.

Kalat 19.2.–20.3.

Viikon ehdottomasti upeimmat kuviot osuvat kohdallasi juuri viikonlopulle 16.–18.10. Raskaan työn raatamisen jälkeen osaat nollata tilanteen upealla tavalla, tunnelma nousee kattoon pienen loman tai syystapahtuman merkeissä. Loppu­viikolla vietät enemmän aikaa omissa oloissasi. Yksinäisyyden ja hiljaisuuden hetket ovat parhaimmillaan juuri nyt.

Viikon horoskooppipersoona: Kamala Harris

20.10.1964 Oakland, Kalifornia, USA Yhdysvaltain ensimmäinen naisvara­presidentti, vaa’an merkissä syntynyt Kamala Harris on saanut astro­logiselle syntymäkartalleen älykkään, terävän ja sanavalmiin asetelman. Tämä kunnianhimoinen oikeusoppinut ei varmasti jää väittelyssä sanattomaksi. Tunteita kuvaava Kuu on Harrisin ­kartalla oinaan merkissä ja kertoo impulsiivisesta luonteesta.

18 kommenttia