Apu

Avun viikkohoroskooppi 19.–25.5.

Avun viikkohoroskooppi 19.–25.5.
Suomen tunnetuin astrologi Satu Ruotsalainen tulkitsee Avun lukijoille tähtikarttoja joka viikko.

Uusi horoskooppi päivitetään tähän artikkeliin viikoittain.

Oinas 21.3.-20.4.

Merkissäsi on tällä viikolla ruuhkaa, kun planeetat pakkaantuvat oinaan taivaankanteen vuoronperään. Huhtioinaalla on meneillään kevään ehdottomasti upein ihmissuhdejakso, intohimoisella sinkkuoinaalla on kevättä rinnassaan. Loppu­viikolla on maalisoinaan vuoro esittää parastaan toiminnallisuutta vaativilla alueilla. Menestys kolkuttelee nyt ovelle.

Härkä 21.4.-21.5.

Älä luota suullisiin sopimuksiin tai ­epämääräisiin lupauksiin, tällä viikolla on mahdollista karauttaa karille talous­neuvotteluissa. Tällä viikolla pankki­laina jää saamatta tai vakuutusmaksu evätään. Keskity selkeään kommunikointiin, sinut ymmärretään helposti väärin. Elämäntilanteesi selkiytyy 3.6. jälkeen, ensi viikolle on luvassa enemmän romantiikkaa.

Kaksonen 22.5.–22.6.

Toukokuisille kaksosille on luvassa ­erityisen mukavat syntymäpäiväjuhlat, näkymät tulevalle vuodelle ovat positiivisen toiveikkaat. Energiakäyrä lähtee ­nousuun 25.5. jälkeen. Kesäkuinen ­kaksonen pääsee eroon uneliaan epä­määräisestä tunnelmasta, joka on vaivannut viime viikkoina. Nyt on hyvä hetki kaivaa lenkkitossut varaston nurkasta.

Rapu 22.6.–22.7.

Merkillesi on tällä viikolla luvassa hienoista vastatuulta, joka näkyy niin työn, talouden kuin ihmissuhteidenkin risti­aallokkona. Rakkauselämään voi ilmaantua sanaharkkoja, maksamattomat laskut tai viemättömät roska­pussit aiheuttavat jännitteitä. Etenkin loppuviikko tuo esiin ravun vaihtelevat mielialat. Ostoksia on syytä harkita tarkasti.

Leijona 22.7.–23.8.

Heinäkuisen leijonan toiveikas kevät nytkähtää vielä yhden pykälän parempaan suuntaan loppuviikosta, ­työelämässä on syytä tunkea jalkaa oven väliin uusien mahdollisuuksien ilmaantuessa. Elokuinen leijona on suosittu omassa yhteisössään. Hyvät kontaktit edesauttavat liiketoimia, palaverit ja ­neuvottelut sujuvat menestyksellisesti.

Neitsyt 23.8.–23.9.

Jos kevätflunssa yllätti viime viikkoina rajuudellaan tai työelämän muutokset väsyttivät, tällä viikolla on aika nousta sängyn pohjalta. Mieti, mikä saa sinut hyvälle tuulelle ja mitä haluaisit tehdä, jotta kuntosi ja mielialasi nousisi. Työ­rintamalle on luvassa sotkujen selvittelyä, joudut paikkailemaan muiden tekemiä virheitä. Tilanne selkiytyy 3.6. jälkeen.

Vaaka 23.9.–23.10.

Edessäsi on tiukkatahtinen alkukesä, joten hidasta vauhtiasi tällä viikolla. Monet kesäprojektisi ovat vielä suunnittelun asteella, joudut sovittelemaan aikatauluja tai miettimään kesän kokonaisbudjettia. Merkin alkupäässä syntyneet pääsevät loppuviikolla tositoimiin. Jokin projekti vaatii paiskimaan pitkää päivää. Älä kuitenkaan vaadi itseltäsi liikoja.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Loppukevään mahtavin energiapommi osuu viimeistä viikkoa merkkiisi, älä jää makoilemaan sohvalle. Sinulla on kaikki hyvin, mutta joudut tukemaan läheisiäsi hädän hetkellä. 5.–9.11. syntyneiden elämänmuutos on hyvässä vauhdissa. Kesän aikana mietit vanhan vaihtamista uuteen. Onko suunnitteilla muutto, työpaikan vaihto tai sinkkuuntuminen?

Jousimies 22.11.–22.12.

Vilkas sosiaalinen elämä on jousi­miehelle parantava voima, ystävät ja yhteisöt tuovat kaivattua vaihtelua arkeen. Marraskuinen jousimies aloittelee lomajaksoaan hyvissä tunnelmissa, tulevat viikot ovat liikunnan ja kuntoilun harrastajille voimaannuttavia. Merkin lopulla syntyneiden on syytä pitää huolta terveydestä, energiatasot ovat alhaalla.

Kauris 23.12.–20.1.

Saat loistavan lähdön viikolle, sillä ajalle 19.–20.5. osuva matka tai kevättapahtuma tulee hyvään saumaan. Viikonloppuna on syytä heittäytyä vapaalle, sillä loppuviikko ei lupaa merkille yhtä aurinkoista näkymää. Jos odottelet pankinjohtajan lainapäätöstä tai työsopimuksen uusimista, joudut tällä viikolla pettymään. Toivottavasti sinulla on varasuunnitelma.

Vesimies 20.1.–19.2.

Pääset nauttimaan erityisen upeasta viikonlopusta 20.–22.5. Merkillesi osuvat upeat kuviot suosivat taloyhtiön piha­talkoita, työyhteisön kevätristeilyä tai läheisen syntymäpäiväjuhlia. Loppu­viikolla levottomuus saa ottamaan ­ylimääräisiä riskejä, rahapelit ja tuhlaaminen ovat kuunvaihteessa hieman vaarallisia. Varo, ettet elä yli budjettisi.

Kalat 19.2.–20.3.

Vauhdikas jakso jatkuu loppuviikolle saakka, kuntosalikortti kuumottaa takataskussa. Hyvin korttinsa pelannut kala on nyt huippukunnossa tai työrintamalle osunut ahkeruusbuumi näkyy pankkitilin saldossa. Viikon parhaat päivät ­ovat 22.–24.5. Loppuviikolla merkki saa heittää hyvästit toimintapommi Marsille, alkukesä lupaa laiskottelua.

Viikon horoskooppipersoona: Anni Vuohijoki

24.5.1988 Nakkila Keväällä Olympia­komitean hallituksesta eronnut entinen painonnostaja on tutkinnan kohteena epäasiallisesta käytöksestä Pekingin olympialaisissa. Puhelias kaksonen käy läpi utuista Neptunus-jaksoa, jossa huhut sekoittavat totuutta. Kesän jälkeen tilanne laantuu hieman, mutta saa jatkoa loppuvuodesta ja 2023 alkuvuodesta. Onneksi välissä tulee myös hyviä uutisia, jotka tasapainottavat tilannetta.

23 kommenttia