Apu

Avun viikkohoroskooppi 29.7.–4.8.

Avun viikkohoroskooppi 29.7.–4.8.
Suomen tunnetuin astrologi Satu Ruotsalainen tulkitsee Avun lukijoille tähtikarttoja joka viikko.
Julkaistu: 7.3.2018
Uusi horoskooppi päivitetään tähän artikkeliin viikoittain.

Oinas 21.3.-20.4.

Jos vietät kesälomasi viimeistä viikkoa, satsaa alkuviikon lomapäiviin. 29.–30.7. on loistava hetki repäistä ja viettää riemukasta aikaa juhlien, kesätapahtumien tai sukujuhlien muodossa. Loppuviikolla sinulla on enemmän tarvetta istahtaa tietokoneen, hyvän kirjan tai tv-sarjan ääreen ääreen, toimintapäivät muuttuvat elokuun puolella uuden ideoinniksi.

Härkä 21.4.-21.5.

Huhtihärän kesä kääntyy heti alkuviikosta vauhdikkaaksi. Marjametsä, kuntosali tai työrupeama kutsuvat. Olympialaisia seuratessa tekee samalla mieli huolehtia omasta kunnosta. Viikonloppu 31.7.–2.8. on merkille yksi kesän kohokohdista, kesäloman päättymistä kannattaa juhlistaa. Elokuu on tuotteliasta aikaa, oletko keräämässä hyvää satoa?

Kaksonen 22.5.–22.6.

Toukokaksosen on syytä varoa lyömästä vasaralla peukaloon. Liian kova vauhti ja huolimattomuus eivät sovi yhteen. Kaikki ei mene tällä viikolla suunnitelmien mukaan, pieni ärripurri kiusaa matkan varrella. Merkin osalta viikon ehdottomasti upeimmat päivät osuvat aivan loppuviikolle. 2.–4.8. Silloin on hyvä suunnistaa kesämökille tai lomakohteeseen.

Rapu 22.6.–22.7.

Kesäkuinen rapu saa kuunvaihteeseen apujoukkoja, mattopyykillä tai marjametsällä ei tarvitse uurastaa yksinään. Heinäkuisen ravun loppukesä sujuu juhlien merkeissä, etenkin viikonlopulle osuvat kesäjuhlat muistuttavat hyvien ystävien olemassaolosta. Taiteelliselle ravulle osuu tuottelias ja luova jakso, rakastunut rapu nauttii pimenevien iltojen romantiikasta.

Leijona 22.7.–23.8.

Alkukesä on ollut merkillesi huikean tuottoisa, nyt on aika päästää irti kovasta vauhdista. Moni nukkuu pois univelkoja ja nauttii tekemättömyyden ihanuudesta. Loppukesä tuo tullessaan rauhallisen hiljaisia syntymäpäiväjuhlia, onneksi mukavat viestit osaavat perille. Työhön palaavilla mieli pursuaa uusia ideoita, kesäkurssit sopivat mielentilaan loistavasti.

Neitsyt 23.8.–23.9.

Kesä on syyskuisen neitsyen osalta parhaimmillaan. Toivottavasti saat pitää vielä lomaa. Nautit levosta, rentoutumisesta ja lämpimistä ihmissuhteista. Elokuiset neitsyet ovat Valtteri Bottaksen (28.8.) tavoin huimassa vauhdissa, työneuvotteluissa kannattaa käyttää kyynärpäätaktiikkaa, nyt on aika edetä uralla! Ahkeruus ja aktiivisuus palkitaan.

Vaaka 23.9.–23.10.

Oletko vaihtamassa työyhteisöä, ystävä- tai harrastuspiiriä? Rakentelet elämääsi uusia ympyröitä poistamalla vanhoja kuluneita suhteita. Loppukesästä on oiva hetki etsiä itselle uusia harrastuksia, liittyminen samoinajattelevien kerhoon tuo tullessaan pelkästään hyvää. Loppukesän lomapäivät ovat parhaimmillaan vasta 16.8. jälkeen, pieni työprojekti odottaa.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Kuunvaihteessa ja marraskuun ensimmäisellä viikolla syntyneet saavat pienempiä ja isompia stressinaiheita. Järjestelmällisyydellä selviää tilanteesta. Loppukesä tuo skorpionille ostoshuuman, koti tarvitsee kohennusta ja vaatekaappi uutta sisältöä. Budjetti paukkuu niillä, jotka lähtevät tuhlauskampanjaan. Viikon kulkuun osuu mukavaa juhlan aihetta.

Jousimies 22.11.–22.12.

Kesän hiljaisempi jakso alkaa tällä viikolla, rutiinien pyörittäminen voi tuntua pitkästyttävältä. Jos kylässä on rampannut sukulaisia, ystäviä ja tuttavia, nyt on hyvä hetki nauttia sosiaalisesti hiljaisemmista hetkistä. Vaikka toimintatarmo ei olekaan elokuun puolella enää huipussaan, juoksevat asiat hoituvat. Työssä osaaminen vaatii päivitystä.

Kauris 23.12.–20.1.

Joulukuisen kauriin pelimerkit ovat nyt kohdallaan, taistelutahto vie läpi harmaan kiven. Energia-aalto siivittää huipputuloksiin, loppukesällä on mahdollista saada iso työmäärä tehdyksi. Liikunnallisen kauriin kuntohuippu on parhaimmillaan. Tammikuinen kauris nauttii hedelmällisestä yhteistyöstä energisessä ryhmässä, läheisten tuki on korvaamaton.

Vesimies 20.1.–19.2.

Merkin viimeisellä viikolla syntyneillä alkaa jännittävä uuden alun aika. Loppuvuoteen mennessä on selvillä, mihin oma optimistinen asenne riittää. Vesimiehen loppukesä sujuu omaa hyvinvointia ja jaksamista tarkkaillessa, pienet muutokset ruokavaliossa tai uusi ulkoiluharrastus tuovat lisäpuhtia. Kuunvaihteessa syntyneet joutuvat miettimään tulevaisuutta.

Kalat 19.2.–20.3.

Helmikuinen kala siirtyy heti alkuviikosta työmoodiin, kesälomalaisilla lepohetket jäävät vähemmälle. Lomalta työhön palaavat joutuvat heti antamaan parastaan. Maaliskalan lomat ovat parhaimmillaan, viikonlopulle osuva juhla tai kesätapahtuma antaa vielä mahdollisuuden irrotella. Romantiikkaa suunnitteleva saa kivoja yllätyksiä, sinkkuja onnistaa.

Viikon horoskooppipersoona: Meghan Markle

4.8.1981 Canoga Park, Kalifornia Melkoisen prässin läpi kulkenut Sussexin herttuatar Meghan edustaa yleisön edessä viihtyvää leijonan merkkiä. Kesän alussa syntynyt tyttölapsi tuo perheen elämään onnellisia hetkiä, mutta samalla merkkiin osuva seitsenvuotiskriisi tietää velvollisuuksien lisääntymistä. Otsikoihin joutunut näyttelijä ei pääse eroon arvostelevasta siskostaan tai hankalasta isäsuhteestaan.
18 kommenttia