Apu

Avun viikkohoroskooppi 6.-12.10.

Avun viikkohoroskooppi 6.-12.10.
Suomen tunnetuin astrologi Satu Ruotsalainen tulkitsee Avun lukijoille tähtikarttoja joka viikko.

Uusi horoskooppi päivitetään tähän artikkeliin viikoittain.

Oinas 21.3.-20.4.

Edessäsi on upea jakso 8.–10.10., vapaapäivien kunniaksi keksit innostavaa tekemistä. Kun muut tuntuvat pärskivän syysflunssan kourissa, teet itse viisaita päätöksiä oman hyvinvointisi eteen. Kun ­tiedät päämääräsi, mikään ei estä sinua toteuttamasta suunnitelmiasi. Ole vahva ja päättäväinen toimissasi, ympärilläsi on ihmisiä, jotka yrittävät horjuttaa mieltäsi.

Härkä 21.4.-21.5.

Toteutat itseäsi nyt haluamallasi tavalla, et niin kuin muut haluaisivat. Saatat olla melkoinen jääräpää toimissasi, etenkin, jos sinua painostetaan päätöksissäsi. ­Toukokuinen härkä tuntee painetta onnistumisen suhteen ja siksi alituinen stressi piiskaa eteenpäin. 11.–13.10. on hyvä hetki viettää ansaittua lomaa tai muutoin rentouttavia vapaapäiviä.

Kaksonen 22.5.–22.6.

Jaksatko vielä hetken rutistaa? Projektisi on hyvässä vauhdissa ja vaatii vielä ­viimeistelyä. Merkissäsi liikkuva Mars on eteenpäin puskeva voimasi. Kunnian­himosi on tavallista korkeammalla ja otat enemmän riskejä. Pyri eteenpäin, korota panoksia ja nauti menestyksestäsi. 12.–16.6. syntyneet joutuvat tarkkailemaan terveyttään flunssakauden keskellä.

Rapu 22.6.–22.7.

Alkuviikko on merkillesi tasainen ja saat viettää rauhallista rinnakkaiseloa läheistesi kanssa. Loppuviikolla eteesi saapuu pieniä töyssyjä ja joudut pohtimaan, ajatko suoraan päin vai kaarteletko hiirenhiljaa ohi osallistumatta ristiriitoihin. Älä stressaa itseäsi liikaa informaatio­tulvalla tai epäselvällä kommunikoinnilla, tarvitset nollausta tavalla tai toisella.

Leijona 22.7.–23.8.

Merkissäsi on meneillään mukava, sosiaalisesti aktiivinen viikko, joka innostaa kokoontumaan yhteen. Lämpimistä ihmissuhteista ja hyvistä keskusteluista syntyy turvaverkko, johon voi aina nojautua. 6.–11.8. syntyneiden syksyn kulussa on meneillään napakka vastatuuli ja viikko menee selvitellessä sotkuja. Apu löytyy läheltä, kunhan sitä osaa etsiä.

Neitsyt 23.8.–23.9.

Neitsyt joutuu panostamaan loppu­syksyllä kotielämään, läheisten hyvinvointiin ja arjen pyörittämiseen. Muiden tarpeet menevät ohi omien, flunssainen lapsi tai sairaslomalla oleva mummo kaipaa hoivaa ja huomiota. Viestintäviikot jatkuvat merkin osalta 11.10. saakka. Juoksevien asioiden hoitaminen vaatii jatkuvan stressin sietämistä.

Vaaka 23.9.–23.10.

Kun monessa muussa merkissä kärvistellään syysflunssien tai aamuheräämisten kanssa, pääset nauttimaan rentoutumisen ilmapiiristä täysin siemauksin. Muutama ylimääräinen vapaapäivä voi olla syksyn keskellä todella voimaannuttava kokemus. Lepo, uni ja ulkoilu tekevät terää. Taiteellinen vaaka nauttii työssään inspiraatiosta ja romantiikka kukoistaa.

Skorpioni 23.10.–22.11.

Ennen 7.11. syntyneet saavat viettää leppoisaa viikkoa, stressitekijöiden välttäminen onnistuu. 8.11. jälkeen syntyneet ovat taivaankannen puristuksessa, eikä selän kääntäminen ongelmille onnistu. Viikon kuluessa on pakko ottaa kantaa suureen sähkölaskuun, työnantajan vaatimuksiin tai parisuhteen haasteisiin. Kädenvääntö on lopulta omaksi parhaaksesi.

Jousimies 22.11.–22.12.

Jos onnistuitkin välttelemään flunssaa, väsymystä tai vanhoja vaivoja, loppuviikosta joudut tekemisiin terveyshuolien kanssa. Pienet tai isommat haasteet pakottavat tekemään rytminvaihdoksen. Sairaspäivissä tai lepohetkissä on kuitenkin paljon hyvää. Kiireessä unohtuneet ystävät, läheiset tai rakas kumppani ­saavat kiitettävästi enemmän huomiota.

Kauris 23.12.–20.1.

Saat olla tarkkailijana tai ulkopuolisena maailmanmenon seuraamisessa, muiden ongelmien ratkominen ei ole nyt tehtäväsi. Joulukuisella kauriilla riittää tekemistä omissa töissäänkin, tuleva viikko tuo niitä tullessaan. Tammikuinen kauris kaivautuu syvemmälle poteroonsa, loppu­syksyn epäsosiaalisen jakson keskellä on mukava viettää aikaa kotisohvalla.

Vesimies 20.1.–19.2.

Hyödynnä saamasi apu, jonka voimin saat projektejasi eteenpäin. Energiatasosi on korkealla ja asenne kohdallaan, sinua pidättelevät vain omat epäilyksesi. 4.–9.2. syntyneiden elämänmuutos vaatii toimia ja päätösten tekeminen tulee ajankohtaiseksi. Joskus elämä pakottaa uuteen suuntaan, johon itsellä ei ole haluja. ­Lopputulos kuitenkin palvelee rohkeaa.

Kalat 19.2.–20.3.

Saat upean alun viikollesi, 6.–8.10. on hyvä hetki suunnistaa pienelle matkalle tai repäistä muutoin irti arjesta. Tällä ­viikolla kannattaa vältellä suuria ihmismassoja ja yleisötapahtumia, syysflunssakausi on aktiivisimmillaan. Etenkin 9.–15.3. syntyneet ovat alttiita terveys­huolille. Aamuheräämiset, ruuhkat tai aikataulumuutokset koettelevat hermoja.

Viikon horoskooppipersoona: Vladimir Putin

7.10.1952 Pietari, Venäjä Taivaankansi ei lupaa hyvää Venäjän presidentille. Sota Ukrainassa on tuomittu epäonnistumaan. Silmukka kiristyy Putinin kaulalla vuodenvaihteeseen mennessä, tulevat päätökset vain huonontavat hänen asemaansa. Vaakana Putinilla on äärimmäinen taipumus peitellä ja piilotella tekemisiään. Terveyshuolet ja stressi näkyvät voimakkaimmin Putinin astrologisella kartalla vuoden 2023 puolella.

23 kommenttia