Apu

Avun viikkohoroskooppi 22.–28.11.

7


Avun viikkohoroskooppi 22.–28.11.

Suomen tunnetuin astrologi Satu Ruotsalainen tulkitsee Avun lukijoille tähtikarttoja joka viikko.
Teksti Satu Ruotsalainen

Oinas 20.3.–19.4.

Vaikka olisitkin tehokas ja aikaansaava, aikataulumuutokset, viivästykset ja peruuntumiset vaikuttavat vääjäämättä viikkosi kulkuun. Rohkeus, riskinotto ja yritteliäisyys kannattavat tiettyyn rajaan saakka, mutta hätiköidyt päätökset tuovat loppuvuoteen epämiellyttäviä seurauksia. Älä sitoudu vaativaan projektiin tuntematta kaikkia ykistyiskohtia, joku saattaa viilata sinua linssiin lupauksillaan.

Härkä 20.4.–20.5.

Viikko alkaa lämpimissä tunnelmissa, mukava matka tai talvitapahtuma nostattaa vireystasoasi 22.–23.11. Työpaikalla tai harrastepiirissä vallitseva hyvä yhteishenki innostaa sinua tekemään työtä ryhmän hyväksi. Sitkeys ja kärsivällisyys auttavat ylityötuntien tai kotiaskareiden suorittamisessa, nyt on hyvä hetki puurtaa tekemättömien töiden parissa. Muiden arvostus ja kiitos auttaa jaksamaan.

Kaksonen 21.5.–20.6.

Viikko on vaativa etenkin toukokuiselle kaksoselle, erilaiset sotkut, aikataulumuutokset ja kommunikoinnin epäselvyydet värittävät viikon tapahtumia. Viikonloppuun 23.–25.11. on syytä panostaa kunnolla. Kylään saapuu sukulaisia, ja mukava matka tai odotettu lomaviikonloppu on tunnelmaltaan onnistunut. Ihmissuhteessa yhteinen aika tulee tarpeeseen. Pikkujoulukausi on parhaimmillaan.

Rapu 21.6.–22.7.

Ravun viikon parhaat päivät osuvat viikonloppuun 25.–27.11. Mieti, mikä irrottaa sinut parhaiten arjesta ja lataa tehokkaimmin akkuja. Jos syksyn aikana on ollut esteitä ja hidasteita, nyt saat lasketella mäkeä hyvässä myötätuulessa. Ota vastaan kaikki apu, mitä suinkin saat. Lastenhoitaja, siivooja tai työpaikan kiireapulainen saavat ihmeitä aikaan. Romantiikan saralla lämpenee vasta ensi viikolla.

Leijona 23.7.–22.8.

Sinulla on paljon ideoita ja ajatuksia, mutta toteutukseen vaadittava energia tuntuu olevan kadoksissa. Etenkin heinäkuiset ja kuunvaihteessa syntyneet leijonat joutuvat pysähtymään ideariihen keskellä. Suunnitelmallisuus on loppuvuonna tärkeää, myötätuuli lähtee kuljettamaan voimakkaammin vasta itsenäisyyspäivän jälkeen. Loppuvuoden matkasuunnitelmat on syytä tehdä huolellisesti.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Sinua revitään nyt puoleen ja toiseen, et välttämättä tunne oloasi kovin rentoutuneeksi työpaikalla tai kotona. Tarkista autosi, tietokoneesi tai puhelimesi kunto. Onko mahdollista, että joudut sabotoinnin uhriksi? Ihmissuhteissa ilmenee ylimääräisiä jännitteitä, ja kuunvaihteessa syntynyt neitsyt ärsyyntyy hyvinkin pienistä vastoinkäymisistä. Joku läheinen peittelee ja piilottelee asioitaan.

Vaaka 23.9.–22.10.

Kuunvaihde tuo tavallista runsaamman laskupinon postilaatikkoosi. Olethan valmistautunut ylimääräisiin menoihin? Saatat laiskotella ja herkutella tavallista enemmän, turha kiire saa jäädä, päiväunet tuntuvat tarpeellisemmilta. Sinkkuvaa’alle ilmaantuu mielenkiintoinen treffipyyntö, hyvää tilaisuutta ei kannata heittää hukkaan. Merkin loppupäässä syntyneet vaa’at ovat pikkujoulujen kuningattaria.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Saat tähyillä loppuvuoteen luottavaisin mielin, sillä asiat, tilanteet ja ihmissuhteet hoituvat tyylikkäästi. Huikea energia­virta mahdollistaa tehokkuuden maksimoinnin, liikunnallinen skorpioni on huippukunnossa vielä tammikuun alkuun saakka. Jos pikkujoulut tai muut juhlat eivät vielä tällä viikolla innosta lähtemään mukaan, älä huolestu, ehdit kyllä irrottelemaan vielä joulukuun puolella.

Jousimies 22.11.–21.12.

Elämä tarjoilee juuri nyt mielenkiintoisia mahdollisuuksia marraskuiselle jousimiehelle. Syntymäpäivien lisäksi hyvät uutiset liittyvät palkankorotukseen, ulkomaanmatkaan tai opiskelupaikkaan, osa innostuu eläkkeelle jäämisestä. Muutokset tuovat mukanaan myös ylimääräistä stressiä, mutta joulukuinen jousimies säästyy siltä onneksi vielä tällä viikolla. Matkasuunnitelmiin tulee muutoksia.

Kauris 22.12.–20.1.

Elämä tuntuu pyörivän työn ja velvollisuuksien ympärillä. Olisiko hyvä aika tasapainottaa stressimittaria vapaa-ajan tai pienen loman myötä? Merkin loppupuolella syntyneille kuunvaihde lupaa isoa laskupinoa. Pikkujoulut eivät suju aivan ongelmattomasti, joku haluaa esittää kritiikkiä parin ylimääräisen snapsin jälkeen. Ihmissuhderintamalle on luvassa parempaa itsenäisyyspäivän jälkeen.

Vesimies 21.1.–18.2.

Loppukuu ja kuunvaihde näyttäytyvät vesimiehelle miellyttävänä juhlan aikana, ja pikkujoulut, syntymäpäivät tai häät osuvat sopivasti juuri tälle ajanjaksolle. Osa vesimiehistä pääsee irrottelemaan laivaristeilyllä tai laskettelumatkalla. Pimeä ja harmaa vuodenaika ei onnistu masentamaan aktiivista vesimiestä. Etenkin tammikuiset osallistuvat talvirientoihin innokkaasti.

Kalat 19.2.–19.3.

Toimintapommi Marsin liikkuessa merkissä on hyvä muistaa kohtuus kaikessa. Juuri nyt turhaa riskinottoa on hyvä välttää niin liikenteessä, taloudessa kuin ihmissuhteissa. Näyteikkunoiden joulutunnelma innostaa etenkin helmikuisia kaloja tuhlaamaan. Eroottinen vire on korkealla loppuvuonna, parisuhteessa intohimo näyttelee pääosaa. Liikunnallinen kala ottaa ilon irti hyvästä vireystilasta.

Julkaistu: 7.3.2018