Apu

Anu Sinisalo – Työn alla uusi Sorjonen, jonka Netflix julkaisee 2021: "Olen saanut hyvin eriskummallisia pyyntöjä, treffeillekin"

Anu Sinisalo – Työn alla uusi Sorjonen, jonka Netflix julkaisee 2021: "Olen saanut hyvin eriskummallisia pyyntöjä, treffeillekin"
Kansainväliseksi hitiksi noussut Sorjonen poikii yhteydenottoja ympäri maailmaa.
Julkaistu: 23.10.2020

Näyttelijä Anu Sinisalo kuvaa parhaillaan Sorjonen: Muraalimurhat-elokuvaa, jonka ensi-ilta on syksyllä 2021. Suosittuun tv-sarjaan perustuva filmi tullaan näkemään Netflixissä sarjan tavoin, jonka kansainvälinen nimi on Bordertown.

– Olen ollut iloisesti yllättynyt sarjan suosiosta. Saan katsojilta jos ei ihan päivittäin, niin viikoittain yhteydenottoja Facebookiin ympäri maailmaa. Tiedän, että moni muukin Sorjosen näyttelijöistä on sanonut samaa. Sarja on todella pidetty ja Netflixin mukanaolo on kaikille maailmoja avaava, Lena Jaakkolaa Sorjosessa näyttelevä Sinisalo pohti Jussi-gaalassa.

Kehujen lisäksi mukaan mahtuu monenlaisia viestejä.

– Olen saanut hyvin eriskummallisia pyyntöjä, treffeillekin, mutta niihin en vastaa. Sen melkein tunnistaa, jos joku lähestyy kiittäen hyvin tehdystä työstä. Sitten on se toinen sävy, jonka kyllä melkein erottaa. Ystävällisesti esitettyihin viesteihin vastaan ja siihen ne jäävätkin.

Kommentoi »