Antti Tuisku valtaa tänään Hartwall Areenan: "Koko Tuiskun suku katsomossa"
Puheenaiheet
Antti Tuisku valtaa tänään Hartwall Areenan: "Koko Tuiskun suku katsomossa"
Antti Tuiskun sukua lentää Tanskasta asti todistamaan poptähden areenakeikkaa.
Julkaistu 23.4.2016
Apu

Peto Show valtaa tänään ja huomenna Hartwall Areenan. Kymmentuhatpäisen yleisön lisäksi katsomosta löytyy luonnollisesti myös paljon Antti Tuiskun läheisiä. 

– Vanhemmat, isosisko-Hennan perhe ja koko Tuiskun suku ovat tulossa lauantaina Hartsulle. Serkkuja lentää Tanskasta asti. Sinällään on sääli, että en ehdi juurikaan nähdä sukulaisia tai kavereita keikan jälkeen, sillä he ovat varmasti juhlafiiliksellä ja minun on mentävä ajoissa hotellille valmistautumaan sunnuntain keikkaan. 

Lauantain paardit jäävät siis illan tähdeltä välistä. Milloin on juhlan aika?

– Sunnuntain Hartsun keikan jälkeen poksahtaa kuohuvan korkki auki. Minulla alkaa silloin viiden viikon loma ennen kesän tiivistä keikkarundia. Virallinen karonkka on maanantaina, johon olen toivonut vappu-teemaa. Silloin kippistellään vaatemallistot ja Emma-pystit kerralla.

Areenakeikat ovat Tuiskun pitkäaikainen haave. Koko viikon Hartwallilla harjoitellut tähti on tyytyväinen lopputulokseen. 

– Lähidmme siitä, että hulluimmatkin ideat pyritään toteuttamaan. Konsertteihin tulee erikoistekniikkaa useammasta paikasta, osa on tilattu Englannista. 

Kommentoi »