Apu

Antti Tuisku: Olen elänyt tunteiden pyörremyrskyssä


Suomen suurin poptähti Antti Tuisku kertoo, että menestys on tehnyt tosi hyvää, mutta hullunmylly on ajanut miehen siihen pisteeseen, että nyt on aika pysähtyä.

Idolsin ensimmäisen tuotantokauden jälkeen Antti Tuisku nousi nopeasti huipulle. Keikoilla riitti yleisöä ja asiat tuntuivat luistavan kuin itsestään. Tuisku ajatteli itsekin, ettei häntä pysäyttäisi mikään. Äkkiä tulevan konserttisalikiertueen liput eivät myyneetkään odotetusti. Suosio näytti hiipuneen. 

Enää edes suosion mahdollinen romahtaminen ei ahdista häntä. Toisaalta miksi ahdistaisikaan? Hänhän on saavuttanut tavoitteensa: hän on kiistatta Suomen suurin poptähti. 

Tuisku sanoo olevansa tällä hetkellä hyvässä paikassa omassa elämässään. Menestystä on tullut, ja vaikka musiikki näyttelee edelleen tärkeää osaa hänen elämässään, ei se ole hänelle enää samanlainen pakkomielle kuin vielä joitakin vuosia aiemmin.

– Aiemmin ajatus siitä, että joutuisin elättämään itseni jollakin muulla kuin musiikilla, on aiheuttanut minussa ihan oikeaa pakokauhun tunnetta. 

Miten Antti Tuisku selvisi elämänsä kovimmasta kriisistä? Entä millaisia opiskelusuunnitelmia tähti suunnittelee kevään konserttikiertueen jälkeen?

Täältä löydät Antin ja Antin äidin yhteishaastattelun vuodelta 2013.

Täällä Antti kertoo, miten hän päätyi päästämään pedon irti.

Lue koko haastattelu Avusta nro 50/2017.

Teksti Ville Hartikainen, kuvat Juha Törmälä

Julkaistu: 14.12.2017