Antti Luusuaniemi vaimostaan: "Lili on poikkeuksellinen nainen"
Puheenaiheet
Antti Luusuaniemi vaimostaan: "Lili on poikkeuksellinen nainen"
Antti Luusuaniemi ja unkarilainen Lili Zoe Ermezein ovat olleet yhdessä kuusi vuotta. - Parisuhteelle tälläiset yhden illan minilomat ovat tärkeitä, suosikkinäyttelijä kertoi eilen Strauss-konsertissa.
Julkaistu 6.1.2017
Apu

Antti Luusuaniemi aloitti eilen loppiaisen vieton unkarilaisen vaimonsa Lili Zoe Ermezein kanssa Strauss-konsertissa.

- Pyhät menivät lomaillessa. Jouluna perheeni tuli Helsinkiin ja olimme myös uuden vuoden täällä, Lili kertoi Finlandia-talolla järjestetyssä konsertissa.

Luovana johtajana työskentelevä Lili muutti Suomeen kuusi vuotta sitten, kun hän oli tutustunut Anttiin. Hän jätti Budapestiin arvostetun työn mainostoimistossa, lapsuudenperheensä ja ystävät.

- Olen sopeutunut todella hyvin. Pääsin heti tekemään täällä töitä, se varmasti helpotti sopeutumista. Täältä on vain reilun kahden tunnin lennot vanhaan kotimaahani, Lili sanoo.

Anttia luonnollisesti mietitytti ensin Lilin sopeutuminen uuteen kulttuuuriin, mutta kaikki on mennyt hyvin. Perheeseen kuuluu parin Luna-tytär sekä Antin kouluikäinen Ella-tytär edellisestä liitosta.

Kahden taiteilijan liitossa työajat ovat välillä epäsäännöllisiä, joten loma-ajat ovat tärkeää perheen yhteistä aikaa.

- Parisuhteelle tällaiset illankin minilomat ovat tärkeitä, näissä pääsee kahdestaan pois arjesta. Lili on hyvin poikkeuksellinen ja lahjakas nainen, arvostan häntä myös ammatillisesti korkealle, Antti kehaisi.

Luusuaniemi näyttelee suositussa SYKE-sairaalasarjassa, jonka neljännen kauden jaksot ovat koukuttaneet katsojat. Näyttelijän tähdittämä Kuudes kerta –elokuva saa ensi-iltansa perjantaina ja Luottomies –sarjan jaksot ovat nähtävissä YLE Areenassa.

Kansallisteatteriin Luusuaniemi palaa maaliskuussa Macbethin myötä.

- Uskon, että minulla on aikaa tehdä vaikka mitä rooleja. Uskon, että olen urani huipulla sitten 75-vuotiaana, näyttelijä pohti.

Kommentoi »