Apu

Voice-valmentaja Anna Puu hehkuu vauvaonnea: ”Hän on suloinen, syntyi luomuna kuten esikoinenkin – näin ne esiäiditkin ovat synnyttäneet”

Voice-valmentaja Anna Puu hehkuu vauvaonnea: ”Hän on suloinen, syntyi luomuna kuten esikoinenkin – näin ne esiäiditkin ovat synnyttäneet”
The Voice of Finland -ohjelman tähtivalmentajaksi uudelle kaudelle palaavalla Anna Puulla on takanaan melkoinen vuosi. – Ehtiväinen ihminen ehtii kaikenlaista, laulaja toteaa.
Julkaistu: 12.1.2022

Laulaja Anna Puu palaa The Voice of Finland -ohjelman tähtivalmentajaksi uudelle kaudelle. Takanaan hänellä on mullistusten vuosi.

– Ehtiväinen ihminen ehtii kaikenlaista! Olen hankkinut lapsen, remontoinut talon ja muuttanutkin sinne, hän kertoi ohjelman uuden kauden etäpressissä.

Keikoilla laulaja ei ole hetkeen ollut.

– Ehkä se on luonut rauhaa, että ei ole ollut mikään hätä olla kotona. Oli ihanaa pyöräyttää pikkupallero tässä välissä. Hän on niin suloinen, että ei mitään järkeä! Pieni tuo tosi paljon iloa meidän koko perheelle.

– Olen tällä kertaa huomattavasti rennompi, vaikka ensin ajattelin, että en muista mitään koko vauvahommasta. Se on jännä juttu, että on se kuitenkin vähän kuin pyörälläajoa. Kun sen on kerran tehnyt, sitten sen vain muistaa, Anna Puu kertoo.

Lapsilla ikäeroa 11 vuotta

Laulajalla on edellisestä liitosta 11-vuotias tytär, kuopus syntyi viime toukokuussa. Poika on Annan ja puoliso, tuottaja Jukka Immosen ensimmäinen yhteinen lapsi.

– Olen tällä kertaa huomattavasti rennompi, vaikka ensin ajattelin, että en muista mitään koko vauvahommasta. Se on jännä juttu, että on se kuitenkin vähän kuin pyörälläajoa. Kun sen on kerran tehnyt, sitten sen vain muistaa.

Raskautta korona-aikana laulaja ei pitänyt erityisenä.

– Olin jo tottunut, että ollaan paljon kotona. Olemme nähneet koko ajan perheeni kanssa, varsinkin sitten kun vanhempani olivat saaneet molemmat rokotukset. Jossain vaiheessa aloin jännittää, että jos puoliso ei pääse mukaan synnytykseen.

Laulajan onneksi hän pääsi suoraan synnyttämään.

– Vauva syntyi tosi nopeasti, luomuna, kuten esikoinenkin. Minulle jäi turhankin ruusuinen fiilis synnytyksestä. Olen sellainen, että näin ne esiäiditkin ovat synnyttäneet. Kai se on myös itsensä voittamista.

Anna Puu tuli ääni ratkaisee -kuvauksiin niukoilla unilla.– Toivon, että spiikkini on editoitu mahdollisimman järkeviksi. Tuntui siltä, että en saa yhtään järkevää lausetta suustani ulos, tähtivalmentaja sanoo.

Lyhyillä yöunilla

Ääni ratkaisee -jaksojen kuvausten aikana laulajan yöt olivat vähäunisia.

– Toivon, että spiikkini on editoitu mahdollisimman järkeviksi. Tuntui siltä, että en saa yhtään järkevää lausetta suustani ulos.

Turussa järjestettäviin livekuvauksiin pienokainen ei lähde mukaan.

– Silloin hän jää isänsä kanssa ensimmäistä kertaa kahdestaan. Tiedän, että he selviävät, mutta en tiedä selviänkö minä!

The Voice of Finlandin 11. kausi alkaa 28. tammikuuta Nelosella. Anna Puun lisäksi tähtivalmentajina toimivat Apulannan Sipe Santapukki ja Toni Wirtanen, Maija Vilkkumaa sekä Juha Tapio.

1 kommentti