Apu

Anitra Ahtola: Terapiassa olen oppinut olemaan armollisempi

Anitra Ahtola: Terapiassa olen oppinut olemaan armollisempi
Tanssikouluyrittäjä Anitra Ahtola käy terapiassa selvittelemässä minuuttaan ja voimavarojaan.

Tanssikouluyrittäjä Anitra Ahtola, 47, kertoi uutena vuotena sosiaalisessa mediassa aloittaneensa terapian.

– Elämässäni on tapahtunut paljon, joten asioiden käsittely on tärkeää. Halusin kertoa terapiastani, koska edelleen moni ajattelee, että sellaisessa käyminen on heikkoutta. Minusta ei ole heikkoutta hakea apua, vaan vahvuutta, Anitra sanoi Urheilugaalassa.

Anitra on selvitellyt terapiassa omaa minuuttaan ja voimavarojaan.

– Olen oppinut kuuntelemaan itseäni enemmän, antamaan aikaa itselleni enemmän ja olemaan itselleni armollisempi, hän kertoi rinnallaan Anina, 12, Yasmin, 19, Alex, 19 ja Oskar, 21.

Anitra on kertonut julkisuudessa tyttärensä Aninan kiusaamiskokemuksista tämän luvalla. Anina on lahjakas tanssija, joka teki pari vuotta sitten kokemuksistaan veljensä Alexin avulla koreografian modernin tanssin soolonumeroon.

– Nyt tilanne on onneksi parempi. Toivon, että se on auttanut muita, sillä asioista täytyy puhua eikä olettaa, että elämä on pelkkää positiivista. Yksikin kiusaaminen on liikaa. Toivon, että osaisimme nähdä jokaisen yksilön ainutlaatuisena - siitä huolimatta mistä sukupuolesta tämä tykkää, mitä sukupuolta on tai mitä hän tekee. Vieläkin meillä on hirveästi tekemistä tämän kanssa.

Julkaistu: 18.1.2020
Kommentoi »