Apu

”Älkää sitten väitelkö pappan kanssa – pappa saa sanoa, mitä haluaa – paitsi ei kirota” – Lasten suusta

”Älkää sitten väitelkö pappan kanssa – pappa saa sanoa, mitä haluaa – paitsi ei kirota” – Lasten suusta
Sanoiko lapsi jotain hauskaa? Kerro se meille. Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla.
Julkaistu: 3.5.2020

Elvis, 4, oli perheen kanssa metsäretkellä, kun heidän koiransa alkoi haukkua. Kun muut ihmettelivät, mikä siellä mahtaa olla, Elvis tokaisi: ”Voi kun siellä olis Roope Salminen!” 

Raili

Kerttu, 6, harmitteli, kun ei pääse tapaamaan isovanhempia koronaepidemian aikana: ”Kun olen niin lähellä roikkuvainen.” Kotona oli puhuttu, ettei voi mennä pihaankaan, kun lapset eivät malta pysyä etäällä.

Kertun äiti

Joona, 5, oli lähdössä kotiin mummin ja papan luota. Hän kääntyi ulko-ovella ja sanoi mummille: ”Älkää sitten väitelkö pappan kanssa. Pappa saa sanoa, mitä haluaa – paitsi ei kirota.” ”Oletko papan puolella?” kysyi mummi.  ”Olen”, vastasi Joona.

Mummi

”Puutuuko jalat?” kysyi mummi, kun Jerry, 2, kokosi lattialla palapelejä risti-istunnassa. Jerry ojensi jalkansa suoraksi ja sanoi: ”Tässä ne on, ei puutu!”

Mummi

Pikku-Toni tuli eräänä aamuna tohkeissaan kertomaan isille ja äidille: ”Minä osaan jo yskiäkin ihan itse!”

Seppo

Lähetä meille lasten hauskat lausahdukset

Muista yhteystietosi! Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla. Tällä kerralla palkinto lähtee nimimerkille Seppo.

lastensuusta.apu@a-lehdet.fi

Apu, Lasten suusta, 00081 A-lehdet

Kommentoi »