Apu

“Älä riko puuta!” – Lasten suusta

“Älä riko puuta!” – Lasten suusta
Sanoiko lapsi jotain hauskaa? Kerro se meille. Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla.
Julkaistu: 7.4.2020
Laitoin Inkalle, 5, leivän paahtimeen. ”Anna minä painan sitä enteriä”, tyttö sanoi.
Tarja-Mummo
Melina ja isi heittelivät frisbeetä. Kun frisbee lensi puuhun ja isi meni puuta ravistamaan, Melina huusi: ”Älä riko puuta, hyvä mies!”
Mummo
Elettiin 90-lukua. Mika, 4, oli oppinut lukemaan. Päiväkotimatkan varrella oli kolme postilaatikkoriviä, joista piti lukea nimet. Kekkonen, Koivisto, Lahtinen ja Järvinen eivät herättäneet huomiota, mutta nimi Saarikangas piti lukea uudestaan. ”Onko se se setä, joka tekee niitä laivoja?” poika kysyi.
Liisa-äiti
Roope, 3, pohdiskeli hiljaa itsekseen kunnes tokaisi: ”Joskus mämmillä on sytytetty hellaa.”
Seppo-paappa
Ylioppilasjuhlissa sukulaiset kerääntyivät kahvittelun jälkeen katsomaan entisöityä 60–70-luvun autoa. ”Äiti, miksi nuo kattelee tota autoa noin tarkasti?” kolmivuotias poikani kysyi. Kun selitin, että auto on vanha, poikani tokaisi: ”Mutta miksei ne sun autoa katto? Onhan sekin vanha.” 
Äiti vm 2012

Lähetä meille lasten hauskat lausahdukset

Muista yhteystietosi! Joka viikko yksi julkaistuista lausahduksista palkitaan Lasten suusta -kirjalla. Tällä kerralla palkinto lähtee nimimerkille Äiti vm 12.
lastensuusta.apu@a-lehdet.fi
Apu, Lasten suusta, 00081 A-lehdet
Kommentoi »