Apu

Aku Hirviniemi kohtasi korkeanpaikankammonsa

Aku Hirviniemi kohtasi korkeanpaikankammonsa
Aku Hirviniemi ylitti itsensä Duudsoneiden yllyttämänä.

Aku Hirviniemeä työllistää sykysn aikana Posse-ohjelma, jossa hän joutui kohtaamaan korkeanpaikankammonsa. Ohjelmaan etukäteen kuvatuissa stunteissa Aku ja Jaakko Saariluoma ovat kokeilleet suomalaisten julkisuuden henkilöiden seurana erilaisia Duudsoneiden ohjeistamia temppuja. Hirviniemi muun muassa pudottautui Tomi Björckin kanssa autolla kymmenen metrin korkeudesta.

- Kyllä siinä oli pelon ja jännityksen tunteita. En ole aikaisemmin tehnyt stuntteja.

Hirviniemi koetteli korkeanpaikankammoaan myös, kun hän kuvasi Aku ja seitsemän ihmettä -ohjelmaa Perussa.

- Tein ohjelmaa varten benjihypyn 150 metristä. Se ei ollut minkään veden päällä, vaan maassa oli vain betonimaalitaulu. Puliveivarit laittoivat köydet kiinni, joten sai jännittää pitääkö ne.

Lokakuussa MTV:llä alkava Posse on perjantai-iltaisin nähtävä suora lähetys, jossa on Duudsoneiden, Hirviniemen ja Saariluoman haastateltavana vierailee myös viikon ajankohtaisia vieraita. Ohjelma vaatii paljon suunnittelutyötä ja harjoittelua. Lisäksi Akua työllistää syksyn aikana Roba-ohjelman kuvaukset. Kesällä suosittu näyttelijä kuvasi Luokkakokous-elokuvaa. 

- Ehdin perhettäkin näkemään. Lapset tunnistavat vielä tunnistaa iskän, näkevät niin usein televisiossa, Aku veisteli työkiireistään.

Jarno Laasalasta, HP Parviasesta, Jarppi Leppälästä ja Jukka Hildénistä on tullut Duudsonit-uran aikana vanhempia.

- Ehkä perheen myötä sellaiset nuoren miehen hätäilyt ovat jääneet pois. Stuntteja harjoitellaan ja suunnitellaan kärsivällisemmin, Jarppi totesi vanhemmuuden vaikutuksesta temppujen tekemiseen.

Julkaistu: 8.9.2014
Kommentoi »