Apu

Aku Hirviniemen uusi onni on koittanut Sonja Kailassaaren kanssa

Aku Hirviniemen uusi onni on koittanut Sonja Kailassaaren kanssa
Näyttelijä Aku Hirviniemi eli raskaita aikoja puolitoista vuotta sitten. Loppuunpalaminen töissä ja avioero näyttelijä Niina Lahtisesta johtivat pitkään sairauslomaan. Nyt tunnelmat ovat aivan toiset, ja 34-vuotias Hirviniemi on löytänyt rinnalleen toimittaja Sonja Kailassaaren.
Julkaistu: 5.3.2018

Apu-lehti sai Aku Hirviniemen ensimmäisen haastattelun viime syksynä hänen sairauslomansa jälkeen. Avoimessa haastattelussaan hän kertoi syitä loppuunpalamiselleen. Kaikkea oli ollut liikaa töissä ja yksityiselämässä.

"Oli pakko vetää henkeä ja olla monta kuukautta tekemättä mitään töitä. Olen täydellisesti työhön liittyvän intohimoni kautta olemassa."

Nyt hän on kuin toinen mies. Tuntemattoman sotilaan menestys on yksi tekijä, joka on nostanut elokuvassa Hietasta näytelleen Hirviniemen siivilleen taas työelämässäkin. Nelosella toinen huhtikuuta alkava Aku Hirviniemen, Henkka Hyppösen, Pirkka-Pekka Peteliuksen ja Anni Hautalan Kupla-nimisessä ohjelmassa mitataan nykyihmisen tärkeintä ominaisuutta - nettinokkeluutta.

Syyt miehen muuttuneeseen olemukseen löytyvät myös yksityiselämästä. Aku Hirviniemi on jakanut sosiaaliseen mediaan jo muutaman viikon ajan kuvia, joissa hän on ollut laskettelemassa tai muuten vain ulkoilemassa uuden rakkaansa kanssa. Hän on tv:n maanantai-iltojen Efter Nio -keskusteluohjelmasta tuttu toimittaja Sonja Kailassaari.

Aku paljasti suhteen julkaisemalla pariskunnasta yhteiskuvan Instagramissa 23.2. Suhteesta uutisoi ensimmäisenä Seiska.

Sonja Kailassaari on sanavalmis ja taitava haastattelija, joka saa vaikeimmatkin haastateltavat puhumaan ja keskustelemaan. 37-vuotias Kailassaari edustaa hyvin suomenruotsalaista taitoa rentoon ja samalla syvälliseen keskusteluun. Se näkyy ohjelmassa, jossa hänen juontajaparinaan on Mårten Svartström.

Kysyin Aku Hirviniemeltä saako pariskunnasta kirjoittaa pienen uutisen Avun nettisivuille. Hän vastasi: "Tietysti voit tehdä jutun ja arvostan, kun kysyt. Mulla ei tosin oo nyt kauheasti kommentoitavaa näihin henk.koht.puolen asioihin. Mutta kiva kun kysyit."

Lokakuisessa Avun haastattelussaan hän sanoi: "Uudesta elämäntilanteesta, elämästä pitää nyt nauttia, eikä päästää enää lipsumaan. Ja vaikeista hetkistä voin ammentaa jotain myös ammattiini. Raskaat kokemukset tuovat minuun toivottavasti herkkyyttä."

Sitä herkkyyttä ja samalla onnea elämään voi lahjakkaalle näyttelijälle toivottaa koko sydämestään.

Juttua muokattu 5.3. kello 14:32: Lisätty maininta, että parisuhteesta uutisoi ensimmäisenä Seiska.

Kommentoi »