Apu

Aki Palsanmäki on laihduttanut lyhyessä ajassa jo 7 kiloa: "Leukaheltta kutistuu" - vaaka mukana matkallakin

Aki Palsanmäki on laihduttanut lyhyessä ajassa jo 7 kiloa: "Leukaheltta kutistuu" - vaaka mukana matkallakin

Suomen huutokauppakeisari -ohjelmasta tutut Aki ja Heli Palsanmäki kävivät vastikään Karibian-risteilyllä.
Teksti Apu-toimitus
Mainos

Palsanmäet asuivat laivalla parvekehytissä, missä oli parisänky ja oleskelualue sohvalla.

Akilla, 48, oli Helin, 39, lisäksi toinenkin vakituinen matkakumppani: vaaka.

– Tuon tämän aina mukanani. Punnitsen joka aamu, Aki esitteli pientä lasista vaakaansa.

Aki sanoi laihtuneensa aika lyhyessä ajassa seitsemän kiloa.

– Alkaa leukaheltta kutistua vauhdikkaasti. En ole mitään ihmedieettiä noudattanut, vaan vähentänyt ruuan määrää ja katsonut tarkemmin, mitä suuhuni pistän. 

Valtameriristeilyjen tapaan laivalla syötiin kolmen ruokalajin illallinen à la carte -ravintolassa – samassa pöydässä koko risteilyn ajan. Suomalaisille on varattu omat pöydät ensimmäiseen kattaukseen.

Heliä nauratti.

– Aki on ennakkoluuloinen ruuan suhteen. Kerran hän innostui kaupassa löytäneensä ”päärynäpähkinöitä”, kun pussin kyljessä oli vihertävien pähkinöiden kuva. Aki tunki niitä innolla kotona suuhunsa ja sylki sitten ulos, sillä nehän olivat tulisia wasabi-pähkinöitä. Sen jälkeen minä olen aina joutunut koemaistamaan oudompia ruokalajeja.

Ruokaa laivalla riitti. Aki nautti pihveistä, kanasta ja kalasta.

– Etanoita en suostu syömään, vaikka niitä näkyvät monet tilaavan. Yökötys sentään. Hirvaskankaalla etanoita on kompostin liepeillä kosolti, pitäsikö niitä alkaa kaupata tänne!

Teksti Jari Peltomäki

Kuvat Jari Peltomäki

Lue myös:

Aki Palsanmäellä vakava silmäsairaus: Edes leikkaus ei voi merkittävästi auttaa

Keisariksi huudettu Aki Palsanmäki

Tangokuningas Teemu Roivainen yllätti: kosi lentoemäntää Karibian-risteilyllä

KJT:n meksikolaiskiekkoilijat häädetään Suomesta, vaikka he maksavat itse kulunsa ja pelaamisensa

Heikki Hursti: ”Meitä auttajia syytetään leipäjonoista”

Julkaistu: 1.2.2018