40 kiloa laihdutusleikkauksella pudottanut Jope Ruonansuu: ”Harkitsen vielä yhtä leikkausta”
Puheenaiheet
40 kiloa laihdutusleikkauksella pudottanut Jope Ruonansuu: ”Harkitsen vielä yhtä leikkausta”
Hurjasti hoikistunut Jope Ruonansuu ei tarvitse enää verenpaine- tai kolesterolilääkkeitään.
30.3.2016
 |
Apu

Pitkän linjan viihdetaiteilija Jope Ruonansuu kävi viime maaliskuussa läpi vatsalaukun pienennys- eli kansanomaisesti ilmaistuna laihdutusleikkauksen ja pudotti sen ansiosta peräti 40 kiloa painoaan. Koomikko kertookin voivansa nykyisin selvästi paremmin kuin tukevampina aikoinaan ja saaneensa sairautensakin hallintaan.

– Terveyteni on nykyään erittäin hyvä ja jaksaminen ihan eri luokkaa kuin ennen. Tuntuu mahtavalta, että sain jättää kokonaan pois verenpaine- ja kolesterolilääkitykseni, ja insuliiniakin otan sokeritautiini paljon aiempaa vähemmän. Myös selkäkivut ovat kokonaan kadonneet, Jope iloitsi Jarkko Tammisen Stars Show’n lehdistötilaisuudessa.

Reilusti yli toistasataa keikkaa vuodessa heittävä koomikko onkin huomannut kestävänsä pitkiä keikkareissuja paremmin kuin ennen. Myös kävelylenkit ovat pidentyneet vuodentakaisesta.

– Innostun aina välillä sauvakävelystä, mutta sitten se taas jää, kun muut aktiviteetit vievät mennessään. Mitään muuta liikunnallista en oikein osaa harrastaa, vaikka se varmasti hyvää tekisikin.

Vaikka koomikko onkin tyytyväinen nykyiseen painoonsa, hän toivoo kiinteytyvänsä yhä nykyisestä. Jope onkin alkanut harkita vielä yhtä toimenpidettä: niin kutsuttua "roikkuleikkausta", jonka ajatuksena on kiristää venynyttä ihoa.

– Pohdiskelen asiaa nyt seuraavan puolen vuoden tai vuoden ajan. Jos sitten vielä haluan, käyn kiristämässä roikkuvaa ihoa. Operaatio on aika pieni, ja sillä lähtisi helposti vielä viisi kiloa. Moni nopeasti ja paljon laihtunut on tehnyt saman.

Artistinakin tunnettu Jope viimeistelee parhaillaan toukokuussa julkaistavaa levyään. Syksyllä hänet nähdään  Jarkko Tammisen imitaatiorevyy Stars Showssa, joka huipentuu marraskuun lopussa Helsingin Hartwall Arenalle.

– Onhan se mahtavaa päästä vähän isommille areenoille esiintymään. Ei minua kuitenkaan jännitä, jos tiedän, mitä teen, Jope naureskeli.

Kommentoi »