Tanssii tähtien kanssa

Jo 13. Tanssii tähtien kanssa -kausi pyörähti käyntiin syyskuussa 2020. Tällä kertaa mukana on 12 paria aiemman 10 parin sijaan. Lue lisää tämän kauden pareista alta!
Touko Aalto muistetaan politiikasta. Jutta Helenius on puolestaan kertonut, että kun hän tanssii, "esiin nousee nainen, jonka olemassaoloa en tavallisina arkipäivinä välttämättä tunne.” Jare Brand tunnetaan JVG:n puolikkaana. Saana Akiola sairastui vuosi sitten vakavasti eikä nähnyt lapsiaan kahteen viikkoon. – Olin todella pahan näköinen, hän muistelee.
Janina Fry nousi surusta liikunnan avulla. Tanssinopettajana Anssi Heikkilä. Niklas Hagman on totutellut elämään kiekkoilun jälkeen. Kia Lehmuskoski oli ohjelman vuoksi pari viikkoa eristyksissä perheestään.
Kristiina Halttu on opetellut armollisuutta itseään kohtaan. Tanssipari Aleksi Seppänen. Jukka Hildén vaikuttaa ikiliikkujalta, mutta hänkin on kertonut avoimesti burnoutistaan. Tanssiparina Katri Mäkinen.
Shirly Karvinen ja hänen äitinsä Jun Karvinen antoivat Avulle yhteishaastattelun, kun Shirly valittiin missiksi. Supisuomalaiseksi itsensä tunteva Shirly sai sokin opiskellessaan Kiinassa. Tanssiparina Jani Rasimus. Muusikko Jesse Markinin heittäytymistä toivotaan kotikatsomoissa. Tanssiparina on ensimmäistä kertaa ohjelmassa nähtävä Claudia Ketonen.
Minna Parikka toivoi opettajakseen nimenomaan Matti Puroa - ja toive toteutui. Mmiisas oli ensin bloggaaja, mutta siirtyi tubettamiseen seuraajiensa pyynnöstä. Hänen parinsa on Marko Keränen.
Tanssi on ollut Virpi Sarasvuon salainen haave jo pitkään, ja nyt hän uskaltautui vihdoin mukaan. Sami Helenius on Virpin pari. Sami Sykkö haluaa rohkaista ihmisiä olemaan erilaisia. Ansku Bergström kuuluu TTK:n konkareihin.
Tuomareina nähdään tutut kasvot. Helena Ahti-Hallberg on käynyt millimetrin päässä kuolemasta, Jukka Haapalainen puhunut avoimesti pahoinpitelystään ja lapsettomuudesta, Jorma Uotinen muodostaa "valtakunnan kohuparin" Aira Samulinin kanssa. Juontajina nähdään niin ikään tutut Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi.