Mondo
Mondo auttaa tekemään matkastasi paremman. Saat käyttöösi testatut ja sinulle valikoidut vinkit, joiden avulla säästät aikaa matkan suunnittelussa ja koet parhaat paikalliset elämykset reissussa.

Mondo on Suomen laadukkain matkailulehti, ja se ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Lehti kertoo uusista matkakohteista, tekee löytöjä jo tutuista paikoista ja neuvoo parhaat matkailua helpottavat niksit. On kohteesi sitten Kroatia, Italia, Espanja tai vaikka Vietnam, Mondosta löydät innostavia tarinoita ja inspiroivia matkaideoita. Mondolla on vakituisia juttujen tekijöitä monissa klassikkokohteissa: niihin kuuluvat vaikkapa Rooma, Pariisi, Lontoo, New York ja Lissabon. Siksi lehti osaa kertoa, mitä niissä on hyvä kokea juuri nyt. Lehti nostaa esiin vielä tuntemattomia seikkailupaikkoja ja vinkkaa, miten kannattaa käydä kohteissa, joissa on ruuhkaa. Kun Mondo suosittelee jotakin nähtävyyksiä tai ravintolaa, suositukselle on hyvät, harkitut perusteet.

Mondo antaa myös tietoa vastuullisesta matkailusta ja vaikkapa junamatkoista. Lehti on jo useina vuosina myös tehnyt laajan matkailukyselyn: Mondo Top 50 -kysely kertoo, mitkä kaupungit, lomakohteet, lentoyhtiöt ja hotellit ovat suomalaisten matkailijoiden suosiossa nyt.

Päätoimittaja: Marja Aarnipuro

etunimi.sukunimi@a-lehdet.fi

Voit tilata Mondon täältä.