Eeva
Eeva vie sinut roolien taakse. Suomen suurin naistenlehti on syvällinen, ylellinen ja aito lukupaketti.
4.1

Uudistunut Eeva on lehti sinulle, jonka mielestä ihmiset ovat kiinnostavinta elämässä. Suomen luetuin naistenlehti kertoo julkisuudesta tuttujen ja tähän asti tuntemattomien ihmisten tarinat arvostavasti ja kunnioittaen. Jutut vievät sinut aina roolien taakse, sinne mikä ihmisessä on aitoa ja pysyvää.

Kohtaat ihmisiä, joita et unohda

Uudistuksessa lisäsimme syvällisten henkilöjuttujen määrää. Lehdessä on siis entistä enemmän luettavaa.

Eevan arvoista ensimmäinen on rohkeus, ja se näkyy erityisesti henkilöjutuissa. Niissä puhutaan suoraan vaikeistakin asioista. Siksi Eeva on täynnä viisaita ajatuksia, suuria oivalluksia ja koskettavia hetkiä.

Kuukauden kasvo esittelee ajankohtaisen nimen ja tärkeän teeman, Me-juttusarja keskittyy kahden ihmisen suhteeseen ja Kannattelijat-sarjassa ihminen kertoo ajatuksista, jotka auttavat jaksamaan. Elämäni roolit -juttusarjassa ihminen kertoo rooleista, joihin on joutunut, ja niistä, joista ei halua luopua.

Tiedät, mikä kulttuurissa on kiinnostavaa

Henkilöjuttuihin liittyy myös Eevan toinen arvo, sydämen sivistys. Eeva arvostaa kokemusta, mutta on avoin uudelle ja erilaiselle. Kuuntelemalla oppii enemmän kuin puhumalla.

Sydämen sivistykseen kuuluu myös se, että Eeva ymmärtää kulttuurin merkityksen. Siksi uudistunut Eeva on entistä vahvempi kulttuurilehti.

Toimitus poimii kiinnostavimmat palat kuukauden kulttuuritarjonnasta, jotta tiedät, mikä on tärkeää ja hauskaa kirjallisuudessa, teatterissa, elokuvissa, musiikissa ja kuvataiteessa juuri nyt. Hän-sivulla ajankohtainen tekijä kertoo sinulle omista suosikeistaan.

Eevan kulttuuritarjontaa täydentää kerran kuussa kokoontuva Eevan kirjaklubi, jossa lukijoiden vieraaksi saapuu suosittu kirjailija. Klubi avaa ovensa netissä, joten pääset mukaan kotisohvaltasi.

Nautit elämän kauniista puolesta

Eevan kolmas arvo on kauneus. Se on asenne, valinta ja nautinto, joten Eeva haluaa juhlistaa elämän hyviä puolia.

Löydät Eevasta inspiraatiota ja iloa. Eevan muotijutut innostavat sinut ottamaan trendit haltuun. Kauneussivuille valitsemme parhaat ajankohtaiset tuotteet ja keskitymme erityisesti ihon ja hiusten hoitoon. Terveysjutut kertovat sinulle olennaisen hyvinvoinnista.

Eeva kiidättää sinut myös nojatuolimatkalle lähelle ja kauas ja vie sinut julkisuudesta tutun ihmisen hurmaavaan kotiin. Ruokajutussa tuttu ihminen jakaa kanssasi lempireseptinsä ja sen tarinan.

Glamour ja nostalgia kuuluvat myös Eevaan. Nostalgiaan keskittyy erityisesti joulukuussa ilmestyvä erikoisnumero, jonka tilaajat saavat kotiin.

Tervetuloa roolien taakse!

Seuraa meitä:
”Eeva on täydellinen! Se on laadukas lehti, jonka lukemisen jälkeen jää aina mukava olo.”
Aina Eevassa
Eevan henkilöhaastattelut vievät sinut roolien taakse.
Eevan ruokajutussa saat tutun ihmisen lempireseptin ja tarinan sen takana.
Eeva pitää sinut ajan tasalla siitä, mitä kiinnostavaa ja tärkeää kulttuurissa tapahtuu.
Eevan muotisivut inspiroivat sinua tarttumaan trendeihin.