Eeva
Eeva vie sinut roolien taakse. Suomen luetuin naistenlehti on täynnä viisaita ajatuksia, suuria oivalluksia ja koskettavia hetkiä.
4

Eeva on lehti sinulle, jonka mielestä ihmiset ovat kiinnostavinta elämässä. Suomen luetuimman naistenlehden jutut vievät sinut aina roolien taakse, sinne mikä ihmisessä on aitoa ja pysyvää.

Eevan arvot ovat rohkeus, sydämen sivistys ja kauneus. Rohkeus näkyy erityisesti henkilöjutuissa, joissa puhutaan suoraan vaikeistakin asioista. Lehti on täynnä viisaita ajatuksia, suuria oivalluksia ja koskettavia hetkiä.

Sydämen sivistys tarkoittaa sitä, että Eeva arvostaa kokemusta, mutta on avoin uudelle ja erilaiselle. Kuuntelemalla oppii enemmän kuin puhumalla.

Sydämen sivistykseen kuuluu myös se, että Eeva ymmärtää kulttuurin merkityksen. Siksi Eeva on monipuolinen kulttuurilehti. Lehden tarjontaa täydentää kerran kuussa kokoontuva Eevan kirjaklubi, jossa vieraaksi saapuu suosittu kirjailija. Klubi avaa ovensa netissä, joten sinä pääset mukaan kotisohvaltasi.

Eevan kolmas arvo on kauneus. Koska kauneus on Eevassa asenne, valinta ja nautinto, lehti on täynnä inspiraatiota ja iloa.

Tervetuloa mukaan! Jos haluat tilata lehden, kurkista edut ja tarjoukset täältä.

Seuraa meitä:
”Eeva on täydellinen! Se on laadukas lehti, jonka lukemisen jälkeen jää aina mukava olo.”
Aina Eevassa
Eevan henkilöhaastattelut vievät sinut roolien taakse.
Eevan ruokajutussa saat tutun ihmisen lempireseptin ja tarinan sen takana.
Eeva pitää sinut ajan tasalla siitä, mitä kiinnostavaa ja tärkeää kulttuurissa tapahtuu.
Eevan muotisivut inspiroivat sinua tarttumaan trendeihin.