Eeva
Eeva on naistenlehtien upea klassikko. Se herättää tunteita ja puhuu aidosti elämänkokemuksesta. Netissä Eeva tarjoaa elämyksiä ja viihdyttäviä lukuhetkiä huippujuttujen parissa.
4.1
Päätoimittaja
Mari Paalosalo-Jussinmäki
mari.paalosalo-jussinmaki@a-lehdet.fi
Eeva on aikakauslehti sinulle, joka haluat lukea hyvin kirjoitettuja juttuja kiinnostavista ihmisistä. Suomen suurimman naistenlehden lukijana pääset nauttimaan monipuolisesta ja laadukkaasta sisällöstä.

Pintaa syvemmältä

Eevan keskiössä ovat tunteet, ajatukset ja elämänkokemus ja joskus vaikeatkin käännekohdat, joista kuitenkin aina päästään eteenpäin. Syvälliset henkilöjutut, tunteita herättävät selviytymistarinat, kiehtovat matkajutut, kauniit ja persoonalliset kodit, aisteja herättävät ruokajutut, naisellinen muoti, kauneus ja terveys sekä erilaiset ihmissuhteet kuuluvat Eevan aihepiireihin. Eeva on ainutlaatuinen klassikko, jonka arvot ovat luotettavuus, laatu, syvällisyys ja myötäelämisenkyky.

Hyvää oloa ja mieltä

Eevan sisältöön kuuluvat myös sisäinen ja ulkoinen hyvinvointi. Terveyssivumme edistävät hyvää mieltä ja oloa. Annamme vinkkejä ajankohtaisiin terveysteemoihin ja -tuotteisiin. Trendikäs aikuisen naisen pukeutuminen on muotijuttujemme ytimessä. Kauneussivuillamme hoidamme ihoa ja kehoa ja kerromme kauden uutuuksista.

Sykähdyttävää nostalgiaa

Kerran vuodessa ilmestyvässä upeassa nostalgianumerossa muistelemme sykähdyttävimpiä tarinoita vuosia varrelta ja kerromme kaikkien tuntemien kasvojen uusista kuulumisista.
Tule mukaan viihtymään Eevan maailmaan!
Seuraa meitä:
Eeva on ilo monine mahtavinen ja mielenkiintoisine juttuineen. Lehti löytää luokseni illasta iltaan. Eeva on viihdyttävä ja samalla koskettava erilaisten kohtaloiden ja tarinoiden muodossa.
Sari, Eeva. 1/2020
Aina Eevassa
Eevan tunnustuksellisissa ja koskettavissa henkilöhaastatteluissa päästään aina pintaa syvemmälle.
Eevan kiehtovat matkajutut vievät lukijan yhtä lailla lomalle lähelle, kuhisevaan kaupunkiin kuin lumoaviin kaukokohteisiin.
Aisteja herättävissä ruokajutuissa kokkaavat tunnetut suomalaiset ja reseptien lisäksi mukana on aina juomasuosituksia.
Runsas kulttuurianti pitää sinut ajan tasalla siitä, mitä taiteen, kirjallisuuden, teatterin ja musiikin maailmassa tapahtuu.