Apu
Apu on Suomen suurin viikkolehti, jota lukemalla pysyy ajan tasalla. Valotamme tapahtumien taustat, tarjoamme rentouttavia lukuhetkiä ja tuomme suomalaisen luonnon kauneuden jokaisen ulottuville. Apu – sitä tarvitsee jokainen.
4

Apu on lehti sinulle, jos haluat pysyä ajan tasalla ja tietää, mitä maailmassa tapahtuu. Apu on sinun lehtesi, jos haluat ymmärtää, mikä on totta ja mikä on tärkeää.

Suomen suurimman viikkolehden lukijana pääset nauttimaan monipuolisesta sisällöstä, laadukkaasta journalismista, kiehtovista elämäntarinoista ja kiinnostavista reportaaseista.

Apu tarjoaa sinulle ihanan oman hetken kiireen ja hälinän keskellä, tavan nauttia ja rentoutua hyvin kirjoitettujen tarinoiden ja upeiden kuvien parissa.

Rakkaudesta suomalaiseen luontoon

Avun tekijät ja lukijat rakastavat suomalaista luontoa, jonka merkitys on nyt korostunut entisestään. Tänä vuonna Avun tilaajat saavat viikoittaisen lehtensä lisäksi myös kolme Apu Luonto -erikoisnumeroa, jotka ilmestyvät kesä-, loka- ja joulukuussa.

Erikoisnumeroissa pääosassa ovat luonnon arvostaminen ja eläminen sopusoinnussa sen kanssa. Jutuissa suomalaiset kertovat kiintymyksestään luontoon ja Suomen parhaat luontokuvaajat tuovat luonnon ihmeet kotisohvallesi. He myös opastavat sinua ottamaan upeita luontokuvia.

Apu Luonto tekee kanssasi upeita vaelluksia kansallispuistoihin, tarvomme luontopoluilla ja annamme sinulle parhaat retkivinkit. Seuraamme vuodenkiertoa ja haastattelemme suomalaisia, jotka ovat luonnossa töissä. Autamme sinua löytämään parhaat luontoelämykset kaupunkien keskeltä mökkimetsiin.

Aito viikkolehti

Apu on aito viikkolehti. Saat lehden kotiisi joka ikinen viikko, emme tee tuplanumeroita. Näin saat luettavaksesi taatusti ajankohtaisia juttuja.

Jokaisen kuukauden ensimmäinen numero on Suur-Apu, runsas lukupaketti, jossa on vielä enemmän sivuja ja luettavaa kuin peruslehdissä. Suur-Apujen Pintaa syvemmälle -teemoissa paneudumme syvällisesti ajankohtaisiin yhteiskunnallisiin teemoihin useammasta näkökulmasta.

Koko Suomen Apu

Apu on koko Suomen lehti, jonka sivuilta löydät ihmisiä ja tarinoita eri puolelta Suomea, ei pelkästään kehä kolmosen sisäpuolelta.

Avusta luet myös parhaat henkilöhaastattelut. Hyvän maineemme vuoksi saamme haastatteluja kaikkein halutuimmilta henkilöiltä.

Avusta löydät maan parhaat kolumnistit: Pekka Sauri, Katri Makkonen, Unto Hämäläinen, Maryan Abdulkarin, Hannu Lauerma, Katja Ståhl, Kari Väänänen, Kasper Strömman ja Anna-Leena Härkönen. Avun luontomies Kimmo Ohtonen kirjoittaa ja kuvaa kiinnostavia reportaaseja ja Avun maalaislääkäri Tapani Kiminkinen vastaa terveyskysymyksiisi.

Äskettäin uudistunut Apu on entistä syvällisempi ja samalla uskollinen sille, mitä Apu on. Avun tehtävä on luoda yhteenkuuluvuutta ja uskoa tulevaisuuteen. Apu rakentaa, ei riko eikä huuda. Lehti syntyi auttamaan suomalaisia vuonna 1933 ja on edelleen heikomman puolella.

Apu – sitä tarvitsee jokainen.

Seuraa meitä:
Hieno lehti...Paljon asiaa. Kiitos!
Eeva, Kerava
Aina Avussa
Ajankohtaismakasiini summaa kuluneen viikon kiinnostavimmat käänteet ja kurkistaa myös tulevaan.
Lumoavia tarinoita luonnosta.
Maanmainiot kolumnistit vuorottelevat Avun sivuilla: Kirsi Piha, Kari Väänänen, Hannu Lauerma, Kimmo Ohtonen, Katja Ståhl, Katri Makkonen, Kasper Strömman, Maryan Abdulkarim, Anna-Leena Härkönen ja Pekka Sauri.
Apu-klinikka - asiaa terveydestä selvällä suomen kielellä. Lukijoiden terveyskysymyksiin vastaavat Avun maalaislääkäri Tapani Kiminkinen, ravitsemusterapeutti Reijo Laatikainen ja lääketieteen lisensiaatti ja liikuntalääketieteen erikoislääkäri Pippa Laukka (erikoisalueena hyvinvointi).
Tilaa uutiskirje tästä
Tulossa vain kiinnostavia, hauskoja ja tärkeitä viestejä.