Tuulilasi

Wv ajaa longlife öljyihin

Tapio Ketonen

Kysymys:

Kun vieläkään ei voi kommentoida muuta kun Facbookin kautta, niin laitan kommentin näin: Liikennevakuutus ja kasko yhteensä 368,90 miinus henkilökoht. alennukset, jää pitkästi alle kolmen ja puolensadan.

https://verkkopalvelu.turva.fi/t2/ajoneuvolaskin/MA/Laskelma.jsf

Nykyään 7v.vanhassa autossani on pelkkä liikeenevakuutus 172,29+ osakasko (hirvi,palo, varkaus…) 27,81

Tokmannilla oli Teboilin täysynteettinen öljy 19,90 € /pänikkä ja suodatin 6,5 €. Tein juuri itse jokavuotisen vuosihuollon, tarkistin kaikki huoltokirjan ohjeen mukaiset kohteet. Laitoin puumerkin huoltokirjaan. Käytin katsastuksessa, kaikki OK.

Näytä vastaus

Vastaus:

Eihän mikään estä tekemästä huoltoa itse, sillä tavalla se tulee halvemmaksi. Mahdolliset laiminlyönnitkin ovat oma asia. Tuo aiempi kysyjä vain halusi pitää autonsa takuun varmasti voimassa, ja asiasta ei ainakaan pitäisi tulla kiistaa, jos huoltokirjassa on merkkipajan leimat.

Tehdään se sitten itse tai teetetään korjaamolla, huolto on kuitenkin syytä tehdä kerran vuodessa, vaikka autolla ajettaisiin vähemmänkin.

Julkaistu: 16.10.2013

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.