Tuulilasi

Voyvager kannattaa ostaa isommalla koneella

Tapio Ketonen

Kysymys:

Meillä on neljäs lapsi tuloillaan ja meidän loppuun ajettu Primera jää pieneksi (tai on jo nyt)

haaveilemme tila-autosta ja etenkin Grand Voyager olisi niin mahtava! Juu juu tiedetään vie bensaa PALJON ja on kallista huoltaa ja korjata, mutta liukuovet ja se tavaralle tarkoitettu tila meitä miellyttää.Toinen vaihtoehto olisi Trajet oletko kuullut mitä vikatilastoja tästä?

Sen olen Voyagerista kuullut että sitä pienempää kuin 3,3 l ei kannata ostaa, koskeeko se myös Grandia?

Mitä meille suosittelisit, tarvitsemme tilaa tavaroille ja rattaille.

Näytä vastaus

Vastaus:

En osaa suositella yhtään mitään, mutta ilmeisesti nuo olisivat hyvät vaihtoehdot.

Tuosta Voyagerista olen samaa mieltä kuin kuulemasi tarinat, että se pieni kone on alamittainen, joskin taloudellisempi. Grandia tämä koskee vielä enemmän kuin pätkämallia, mutta sitähän ei ole myynnissäkään kuin isommalla koneella. Yksi hyvä vaihtoehto Voyagerissa on diesel. Ja ilman muuta se Grand olisi tilojensa takia parempi. Kýllähän sillä 2,4-litraisellakin tietysti ajaa, mutta…

Trajetin vikahommista ei ole tietoja, mutta eiköhän tuo sentään ole vähävikaisempi kuin Voyagerit. Sielläkin on vähän sama juttu, pienempi kone on aika rauhallinen. Samaa tekniikkaa löytyy sisarmallista eli Kia Carnivalista. Se on hieman pitempi, ja valikoimiin kuuluu myös dieselmoottori.

Julkaistu: 9.7.2007

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.