Tuulilasi

Uutta Golffia harkitseva

Uutta Golffia harkitseva

Tapio Ketonen

Kysymys:

Olette uutisoineet uudesta Golfista paljon. Onko teidän tietoisuuteenne tullut, että onko uuteen Golffin lisätty jotain innovatiivista sisätilojen lämpenemisen suhteen? Tiedän, että auton kuin auton saa lämpenemään talvella polttoainetoimisella lisälämmittimellä, mutta sellaista en tarkoita. Ne eivät ole kovin toimintavarmoja ja polttoainetta nekin syövät.

Onko järkevää ostaa tuollaista ATC-teknologialla varustettua Golffia ennen kuin niiden kestävyydestä on kokemuksia? En haluaisi olla se koekaniini, joka suorittaa valmistajan testiohjelmaa ja aina vian havaitessaan korjauttaa autoaan ja pyytää sijaisautoa korjausten ajaksi.

Onko tuolle Golffin ATC-teknologialle olemassa jo FGW-koodi, jonka mainitessa korjauskustannukset menevät valmistajan vastuulle 100%:sti?

Näytä vastaus

Vastaus:

Olemme vasta kertoneet, että uusi Golf on tulossa, mutta autoa ei ole vielä esitelty lehdistölle, eli sitä ei ole päästy ajamaan. Vasta siinä vaiheessa autosta saadaan tarkempia tietoja.

Julkaistu: 4.10.2012

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.