Tuulilasi

Takalasin yht'äkkinen rikkoontuminen

Takalasin yht'äkkinen rikkoontuminen

Tapio Ketonen

Kysymys:

Haluaisin kysyä mielipidettäsi asiaan, jossa olen eri mieltä kuin vakuutusyhtiö.

Keväällä vuokralla olevan kaksikerroksisen omakotitalon katolta, lumiesteen irrotessa pääsi valumaan paksu kerros lunta ja jäätä autoni konepellille. Autoon uusittiin konepelti, lokarit, umpiot, myös konehuoneen puolelta moottorin päällä olevat suojat rikkoontuivat, öljytikku katkesi ja jotain metallia vääntyi.

Noin 1,5 pv myöhemmin auton takalasi rikkoontui pieniksi palasiksi, sen ollessa työpaikkani parkkihallissa. Kysymykseni on, onko näillä kahdella tapahtumalla mielestäsi mitään yhteyttä toisiinsa. Monet kaverini ovat sitä mieltä että selvä yhteys, mutta vakuutusyhtiö on eri mieltä. Mikä on mielipiteesi asiaan?

Näytä vastaus

Vastaus:

Enpä osaa tuohon ottaa mitään kantaa. Onhan se etupää saanut melkoisen tärskyn, mutta taitaa olla vaikea osoittaa yhteys noiden tapahtumien välillä varsinkaan jos auton kattoon ei tullut vaurioita.

Julkaistu: 31.5.2011

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.