Tuulilasi

skoda fabia 2003 oikea takaovi

Tapio Ketonen

Kysymys:

auton oikea takaovi on pysyvästi kiinni. ei saa auki millään ilveellä. vika alkoi puolivuotta sitten pikkuhiljaa niin että sain samanaikaisesti sähkölukkoa avaamalla ja lukitusnupista vetämällä oven avattua. nyt ei ssa millään konstilla. katkaisin kaikki oveen menevät  johdotkin ettei mikään sähövikakaan voi haitata avautumista, mutta ei avaudu vaikka avaustankoja liikuttelen ja vedän hampaat irvessä purettuani avauskahvan ovesta. muutenkin olisi skodalle asiaa kysellä että onko nämä tehty kukka penkeiksi vai liikuntavälineiksi  kun ikkunoitten tiivisteistä ja katon muovilistojen välistä alkaa vihreä kasvusto tunkemaan esiin.?? kiitos etukäteen vastauksestanne. vaikkakin ehkä ainoa keino oven aukaisuun taitaa olla oven sisäverhoilun rikkominen ja allaolevan suojapellin rälläköiminen, jotta pääsisi romun lukkoon käsiksi.??

Näytä vastaus

Vastaus:

Niin, olisi ollut parempi ryhtyä remontteeraamaan lukkoa silloin, kun se vasta oikutteli. Kannattaisi ehkä kääntyä Skodan tuntevan ammattimiehen puoleen. Todennäköisesti lukon saa auki ilman rälläköintiä, kun tietää, mistä pitää vääntää.

Julkaistu: 29.9.2012

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.