Tuulilasi

sijaisautopalvelu

Tapio Ketonen

Kysymys:

Vuoden vanhassa golfissa alkoi kesän mittaan tulvia vettä takatilan lattialle. Lattia ja äänieristekangas olivat imeneet litrakaupalla vettä. Olenkohan ensimmäinen uuden golfin omistaja joka koki tämän? Varasin huollon Kajaanin vw jälleenmyyjän pakeille ja arveltiin kuivatuksiin ja tutkimiseen menevän ainakin pari päivää. Eikö tällaisessa tapauksessa kuuluisi saada sijaisauto huollon ajaksi? Maahantuoja ei kuulema suostu antamaan sijaisautoa. Olin tyrmistynyt asiasta koska autossa on vielä tehdastakuu.

Näytä vastaus

Vastaus:

Kajaanin Volkkarikaupalla ei näemmä ole tarvetta myydä sinulle enää seuraavaa autoa eikä pitää sinua muutenkaan asiakkaanaan. Se siitä tulee, kun Volkkarit menevät niin hyvn kaupaksi. Normaalisti toimiva autoliike kyllä järjestää tuollaisessa tapauksessa sijaisauton, vaihtoautojahan niillä on varastoissaan ihan riesaksi asti. Maahantuoja ei niitä yleensä järjestä. 

Julkaistu: 26.8.2014

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.