Tuulilasi

A- sarjan MB

Tapio Ketonen

Kysymys:

Luin jostain että tulossa on A- sarjan 4 ov. porrasperäinen markkinoille, Onko tämä esittelyissä ollut nelivetoinen coupe vai ihan " tavallinen " ?

Tuleeko uusi A- sarjalainen milloin Tuulilasin kunnon testiin Suomen oloissa… ja toivottavasti siinä on A200 mallit bensa ja diesel, sekä manuaali että automaatti.

  Mitkä olisivat mielestäsi suurimmat erot esim. Astra 1.6 turbo ja A 200 välillä ?

Näytä vastaus

Vastaus:

Porrasperämalli tuskin on päällimmäisenä Mercedes-Benzin suunnitelmissa. Sellaisten kysyntä on Euroopassa ollut varsinkin pienemmissä kokoluokissa kovin vähäistä. Eivät ne enää Suomessakaan mene kovin hyvin kaupaksi. Mersun C-luokan mallistosta löytyy perinteisiä porrasperiä, ja koska A-luokalle ennakoidaan niin hyvää kysyntää, että autoja aiotaan valmistaa Suomessakin, A-luokan porrasperä tuskin on aivan pian tulossa.

A-luokan Mersu tulee varmasti aikanaan moneenkin testiin ja vertailuun. Odotellaan nyt vain rauhassa. Verrataan sitä sitten aikanaan eri automalleihin oikein kunnolla eikä millään mutu-menetelmällä.

Julkaistu: 21.9.2012

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.