Tuulilasi

Peugeotin edellinen versio

Tapio Ketonen

Kysymys:

Olen ostamassa Peugeot 308 SW:tä jolla takanaan n. 100 tkm. Kun katselin Tuulilasista arvioita kiinnitti huomiota sanamuoto kun sitä verrattiin uuteen samaan malliin. Jutussa sanottiin edeltäjän olleen “ei niin ikimuistoinen.” Mitäköhän tällä kryptiikalla tarkoitettiin? Tiedän kyllä ranskalaisten maineen, sekä todellisen että varsinkin oletetun, mutta tarkoittiko tuo vihjaus jotakin erityisiä teknisiä ongelmia, kilometrien ( esim. tuo 100 tkm.) myötä tulevia juuri tuolle automallille ominaisia vikoja vai mitä sitten?

Näytä vastaus

Vastaus:

Kyllähän 308:n ensimmäisessä mallissa oli vikansa, mutta laatu oli kuitenkin parempi kuin 307:ssä. Yleensä noiden viat ovat olleet vaihtelevia, varsinaisia joka autossa esiintyviä tyyppivikoja on ollut vähemmän. Koska en tiedä, mistä jutusta nyt on kysymys, sitä on vaikea kommentoida enempää.

Julkaistu: 2.4.2014

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.