Tuulilasi

Opiskelu Autokoulunopettajaksi

Tapio Ketonen

Kysymys:

Hei, olisin tiedustellut missä päin Suomea on mahdollista opiskella autokoulun opettajaksi ja millainen tämä koulutus on? Olen yrittänyt etsiä tätä tietoa monesta paikasta, ja olisin kovin kiitollinen jos saisin tähän vastauksen. Tiedän että myös muutamat tuttuni ovat kovin kiinnostuneita asiasta.

Näytä vastaus

Vastaus:

Etpä ole paljon etsiskellyt, koska Google toi heti tarvitavan tiedon. Suomen Autokoululiiton sivuilla, www.autokoululiitto.fi , on linkki, jossa lukee Liikenneopettajan ammatti. Sieltä löytyy edelleen linkki Koulutus, ja edelleen linkki osoitteeseen www.aokk.fi .  

Tuo linkki vie Hämeen Ammattikorkeakoulun sivulle, joka kertoo, että liikenneopettajaksi opiskeleminen kestää noin puolitoista vuotta, seuraava kurssi alkaa syyskuussa 2010. Sivuilta löytyvät myös vaatimukset koulutukseen pääsyyn. Koulutuspaikka on siis Hämeen Ammattikorkeakouluun kuuluva Ammatillinen opettajakorkeakoulu, joka sijaitsee Hämeenlinnassa. Koulutukseen haetaan em. nettivivujen kautta 24.5. mennessä.

Julkaistu: 22.4.2010

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.