Tuulilasi

Navigaattorin paras paikka tuulilasissa kiinni

Navigaattorin paras paikka tuulilasissa kiinni

Tapio Ketonen

Kysymys:

Nykyään melkein joka autossa alkaa olla navikaattori.Kysyisinkin että mihin sen voi laittaa autossa?Imatralla eräs katsastusmies kirjoitti rekisteriotteen taakse huomautuksen että se on poistettava tuulilasista.Navikaattorin jalustassa on imukuppi ja se ei kestä missään muualla kun tuulilasissa.Olisi mukava tietää mihin sen saisi laitettua laillisesti.Kaikissa näkemissäni autoissa se on tuulilasissa.Täytyy hakea konttorilta puhdas ote…

Näytä vastaus

Vastaus:

Olisit kertonut katsastusaseman ja katsastajan nimen, että ihmiset osaisivat välttää ko. asemaa. Tämä on paras keino saada niuho katsastusmies palaamaan järkiinsä. Eiköhän aseman esimies tällöin auttaisi katsastusmiestä harkitsemaan uudelleen, mitä kirjoittelee otteisiin. Navigaattorit ovat kaikkialla, joka maassa, tuulilasissa, ja siinä niille on paras paikka.

Julkaistu: 24.9.2007

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.