Tuulilasi

Mikä oli artikkelissanne mainittu ruostesuojauksen tehnyt yritys?

Tapio Ketonen

Kysymys:

Tervehdys,

Vaimo onnistui “hukkaamaan” muuton yhteydessä suurimman osan tuulilaseistani ja nyt en millään löydä lehteä, jossa oli artikkeli vanhemman auton helmassa olleen ruosteen hoitamisesta. Sen jälkeen kun liike otti auton työn alle, oli pieni reikä lopulta hionnan ja hiekkapuhaltamisen jälkeen ollut melko iso jne. normi tarina.

Se mikä oli kuitenkin mielestäni tärkeää, oli se että työ tehtiin perinpohjaisesti, eikä se minkä merkkisiä aineita käytettiin yms.

Lehti & artikkeli oli noin vuosi sitten eli syksyllä 2010 ja liike sijaitsi mielestäni Herttoniemessä. Olisiko auto ollut joku Volvo…ehkä?

Teidän, että kysymykseni on vaikea ellei jopa mahdoton, mutta epätoivoset ajat vaativat epätoivoisia tekoja.

Kiitos etukäteen toivon antamisesta ja parempaa Uutta vuotta!

Näytä vastaus

Vastaus:

Tuossahan noita ruostejuttuja on useampikin, ja sieltä selviää firman nimikin:

http://www.tuulilasi.fi/artikkelit/ruoste-ilmio-josta-ei-haluta-puhua

http://www.tuulilasi.fi/artikkelit/mazdan-ruoste-sai-kyytia

http://www.tuulilasi.fi/artikkelit/mazdan-alustaan-kunnon-suojaus

Oleellista ei tosin ole firman nimi vaan se, että työhön lähdetään sillä mielellä, että se tehdään kunnolla. Jonkun kympin tai satasen säästäminen ei ole oikea tapa, se voi tulla kalliiksi. Kun ruoste poistetaan, reiät paikataan ja kori sen jälkeen suojataan kunnolla, autolle saadaan htuntuvasti lisää ikää.

Julkaistu: 29.12.2011

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.