Tuulilasi

Kysyjät rengasliikkeeseen. Mars.

Tapio Ketonen

Kysymys:

Voi hyvänen aika näitä rengas-aiheisia kysymyksiä! Mikä siinä on niin vaikeaa, että aina riittää turhanpäiväistä kysyttävää pyörimissuunnista ja urasyvyyksistä ja ties mistä – oikeaa saivartelua. Jos ihminen on niin avuton, ettei osaa vaihtaa autonsa alle jo hänellä olemassa olevia pyöriä, on rengasliike tai autokorjaamo oikea osoite.

Näytä vastaus

Vastaus:

Ne, jotka eivät osaa itse vaihtaa renkaita ja tietävät sen, eivät ole ongelma. Ongelma ovat ne, jotka eivät sitä itse tiedä vaan luulevat osaavansa. Kysyminen on fiksua, mutta valitettavasti aina ei vastaaja välttämättä osaa antaa oikeaa vastausta tai antaa vastausta niin, että kysyjä ymmärtää sen oikein.

Rengasliike on ilman muuta useimmille oikea paikka pyörien vaihtoon, sillä auton pyörien vaihtaminen pihalla tai parkkipaikalla auton omilla työkaluilla on kaikin puolin viheliäistä ja nykyisin jopa vaarallistakin puuhaa. Jos autossa vielä on varusteena tunkki, sen laatu on yleensä niin heikko, ettei se kestä kahdesti vuodessa tapahtuvaa pyöränvaihtorumbaa kovin monta vuotta.

Julkaistu: 23.10.2013

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.