Tuulilasi

Kiina-ilmiö

Tapio Ketonen

Kysymys:

Jatkoa vielä kiina-ilmiöön. Tuota juttua en huomannut, sori siitä. Mutta ei kai tuo ole varsinaisessa lehdessä kuitenkaan ollut, kun kaikkia nettiartikkeleita ei aina huomaa. Pitääkö paikkansa se huhu, että ne autot, joita oli jo keritty myydä, on hankittu markkinoilta takaisin ?

Näytä vastaus

Vastaus:

Eipä siellä ole kiinalaisista autoista ollut mitään juttua. Mutta kun tämä Tuulilasi on nykyään sellainen systeemi, että siihen kuuluvat sekä nettipalvelu että painettu lehti, niin onhan niitä kiinalaisia siis Tuulilasissa käsitelty.

En ole seurannut loma-aikana ulkomaisia autolehtiä tai nettipalstoja, sieltähän tuo takaisinostohomma olisi selvinnyt. Epäilen kuitenkin suuresti, että tällaisiin hommiin olisi ryhdytty. Ymmärtääkseni myyjinä ovat toimineet aika pienet yritykset, joten niillä tuskin on taloudellisia mahdollisuuksia moiseen suureen operaatioon. Eikä huono testitulos ole minkään pykälien mukaan peruste kaupan purkamiselle tai peruuttamiselle.

Jos joku on löytänyt asiasta lähempää tietoa, niin ilmoittakaapa. Laitetaan asiasta vähän isompi juttu tuonne uutissivuille tai jopa lehteen.

Julkaistu: 21.8.2007

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.