Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 977

Tapio Ketonen

Kysymys:

Kerropa,Kuuluuko Volvoon saatavaan Taxipakettiin jäykemmät jouset ja iskarit ?Takaovet aukeat normaalia enemmän ja sisälle lisätty valoja.Mitä muuta kuuluu pakettiin ? Kun on saanut hiukan ristiriitaisia tietojapaketin sisällöstä?HAUSKAA ALKAVAA VUOTTA ! Pekka

Näytä vastaus

Vastaus:

Kysymykseesi vastaaminen vaatii täsmällisiä erikoistietoja. Siksi käännyimme auton maahantuojan puoleen. Saimme heiltä hyvin nopeasti seuraavat tiedot: Arvoisa kysyjä!

Meillä on nykyään olemassa taksimallit Volvo S80 ja V70-malleista.

Taksimallien hinnat lasketaan lisäämällä auton normaalihinnan päälle taksivarustelupaketista aiheutuva veloitus. Se on suuruudeltaan seuraavanlainen:

V70 – mallisarjassa 1100 EUR S80 – mallisarjassa 900 EUR

Taksipaketin/ mallin varustesisältö on seuraava :

- taksamittarin ja kattovalolaitteen esikaapelointi - suurempi takaovien avauskulma - ulkopuolisten ovenkahvojen lisäsuojaus - lisäsulakerasia tavaratilassa - lisätty sisävalaistus - kumimatot tavaratilassa ja matkustamossa - täysikokoinen varapyörä 15" tai 16" - radiovalmius (2x DIN-aukko ja 6 kaiutinta) - 800 CCA akku - vahvistettu jousitus (vuonna 2002 tilattuihin autoihin)

- Muutoin taksimallin varustelu vastaa tavanomaista

Terveisin,

Tommi Lehtonen Volvo Auto Oy Ab

Julkaistu: 3.1.2002

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.