Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 853

Tapio Ketonen

Kysymys:

No tämä nyt ei ole varsinaisesti mikään kysymys, vain kyseessä on ilmotusluontoinen asia. Asia on nimittäin niin, että mun Seat Cordoba:sta (vm -00) on 13 kk:n aikana kolme (3) kertaa pettänyt kytkinvaijerin polkimen päässä oleva valettu nippa.

Polkimen päässä oleva valettu tinamurkula siis pettää ihan yhtenään. Olen kuullut, että tämmöstä on tapahtunut muillekin, mutta mikä on fakta. Onko vai ei, ja jos on niin kuinka paljon.Takuuseenhan ne ovat pääasiassa menneet ja hinaukset vakuutuksen piikkiin, mutta vituttaa se silti odotella jossain Koskelantiellä hinausautoa tuntipari.. Puhumattakaan muista kerroista !

PS. Pistetään “Corbatsovit” vaihtoon, jos muutosta ei tapahdu !

Näytä vastaus

Vastaus:

Hyvä juttu kun ilmoitit. Tämä on se ainoa keino, jolla saadaan selville, onko jokin vika tyyppivika. Tieto siitä, että muillakin on ollut harmeja, antaa takuuvaatimuksille aivan erilaista pontta. Niin kovin helposti korjaamolla väitetään, että “ei tuollaista ole koskaan ennen esiintynyt”.

Julkaistu: 6.2.2002

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.