Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 786

Tapio Ketonen

Kysymys:

Mitkä ovat Peugeot 206:n suurimmat huolenaiheet? Itselläni on malli 206 1.9.XRD vm. 2000 ja alan pikkuhiljaa vakuuttua siitä, että autooni on kasattu kaikki mahdolliset huonolaatuiset osat. Vaihtoluettelossa kahden käyttövuoden aikana ovat mm.- 2 x oikea ajovaloumpio (2 tkm ja 30 tkm)- laturi (6 tkm)- kallistuksenvakaajat takaa (57 tkm)- ohjaustehostimen putki/letku (30 tkm)- kaasupolkimesta irronnut tärinänvaimennin (8,5 tkm)- etujarrupalat (1,7 tkm) jälkeen-ilmanottoputken suojus (repeytynyt) - jne…

Näytä vastaus

Vastaus:

Kyselin tätä asiaa maahantuojalta eli Maan Autosta, mutta sieltä tuli ympäripyöreä vastaus: Noista asiakkaan mainitsemista ongelmista ei yksikään kuulu 206:en “normaali” valituksiin. Pääsääntöisesti 206 on osoittautunut erittäin laadukkaaksi tuotteeksi, jossa ei alun perinkään ollut mitään erityisiä lastentauteja. Ihmetyttää hieman tuo vikaluettelo. Niinpä. Meidän merkissäkö vikaa??? Ei suinkaan!!!

Vähän kuitenkin näyttää siltä, että mukana on jo systemaattista huonoa laatua. Jos esimerkiksi umpio pitää vaihtaa pian uudelleen, niin tuskin se on ensimmäisessä vaihdossakaan ollut kunnollinen.

Tässä kaipaisimmekin muiden käyttäjien kommentteja. Antakaapa tulla tietoa, onko muissakin Pösöissä samanlaisia tauteja!

Julkaistu: 22.2.2002

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.