Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 740

Tapio Ketonen

Kysymys:

Kerropa Ketonen mikä maksaa,EY-tuomioistuimen julkisasiamies antoi ratkaisuehdotuksen Siilinin tapaukseen 25.10.2000. Tuomioistuimen pitäisi nyt nuijia rivakasti päätös, mutta sitä odotellaan vieläkin.Onko Lipponen käynyt voitelemassa (tai pikeämässä) virkakoneistoa, kun selvää asiaa hautovat puoli vuotta.Haiskahtaa siltä, että päätöstä viivytetään,jotta eduskunta ehtii hyväksyä 1.4. uuden ympäristömätkäytyksen mersuntuojille.Jos olisin suurempikokoinen, niin lähtisin itseselvittämään asiaa senaatintorin kupeeseen… kele.

PS. Miksi tämä kysymysruutu on niin pieni, että puolet tekstistä menee katveeseen?

Näytä vastaus

Vastaus:

Niinpä. EY-tuomioistuin toimii lain tai ainakin sopimusten vastaiseksi, mutta kukapa sitä siitä rankaisisi!

Siitä Lipposen tai Niinistön voitelusta lienee paras kysyä heiltä itseltään.

Tuo ruutu on tietenkin jätetty vähän turhan pieneksi, osin sillä lienee pyritty innostamaan ihmisiä kysymään lyhyesti. Mutta voit toki kiertää tuon kiusan. Koneessasi lienee jokin sopiva tekstinkäsittelyohjelma, Word, WordPad tai vaikkapa Muistio eli Notepad. Kirjoita kysymyksesi sillä, “maalaa” eli valitse teksti, kopioi se esim. painamalla näopppäinyhdistelmää control ja C, siirry sitten kysymysikkunaan ja liitä tekstisi sinne esim. näppäinyhdistelmällä control ja V. Sen typerän Kerropa-tekstin siitä alusta voisi kyllä ensi töiksi pyyhkiä yli.

Julkaistu: 5.3.2002

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.