Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 673

Tapio Ketonen

Kysymys:

Terve! Olisin kiinnostunut tietämään, mikä yritys myi teidän kymppitonnin käytettyyn Golfiin 17" alumiinivanteet ja G-Y:n renkaat?Oletteko jo päässeet testaamaan paremmin rengas-vanne-yhdistelmän toimivuutta, kulumista, käytönnöllisyyttä jne.? Mielipiteenne?

Näytä vastaus

Vastaus:

Me hankimme Golfiin sekä renkaat että vanteet suoraan maahantuojilta. Onhan noita testailtu ihan riittävästi, jotta olemme voineet todeta ne aivan kamaliksi auton alla. Muuta positiivista niistä ei löydy kuin ulkonäkö sikäli, että autosta häipyy täysin ajomukavuus. Olisivathan ne renkaat toki rata-ajomaisessa käytössä tanakat ja pitävät, mutta normaalikäyttöön ne ovat liian äkäiset. Ja kun Golfin etuakseliston kuntokin on ollut perin huono tukivarsien helojen väljyyden takia, auton ominaisuuksia ei ole oikein uskaltanut kunnolla koetella.

Kuluminen on ollut odotettua vähäisempää ehkä siksi, että auto saatiin kunnolla liikenteesen vasta syksyn sadekeleillä, jolloin renkaiden kuluminen yleensäkin on vähäisempää. Ai että mielipide? No jos ei ole rahasta kiinni, eikä mukavuudesta niin ole väliksi, niin eikun siitä vain hankkimaan Fondmetalin 17 tuuman aluvanteita ja Goodyear F1 -renkaita kokoa205/40 ZR 17!

Julkaistu: 21.3.2002

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.