Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 649

Tapio Ketonen

Kysymys:

Olen nyt katsellut kolmen kuun päivät pihallani seisovaa urheulumallista autoa, johon hain uudet EU-kilvet. Auto näyttää nyt jotenkin toispuoleiselta. Nyt kysynkin miksi EU-kilpiä ei ole “tasapainotettu”. On se niin vietävän rumasti vinossa nätissä maskissa.

Näytä vastaus

Vastaus:

Niinpä, mutta sama vaiva on toki muissakin maissa. No, saat toki autosta tasapainoisemman hakemalla siihen vanhanmalliset kilvet. Niitäkin vielä saa.

Ehkä vaihtoehtoista apua saisit kilpien asentamisesta keskelle. EU-kilpien reiäthän ovat samoissa paikoissa kuin vanhoissa kilvissä. Nyt kun kilven vasempaan päähän tuli jatkopala, kilvestä tuli toispuoleinen. Mittaa kuitenkin kilpien paikka kunnolla ja kokeile ensiksi esim. sinitarran avulla, miltä kilvet näyttäisivät keskelle kiinnitettyinä. Vasta sitten on aika tehdä autoon uusia reikiä. Kilpiin niitä reikiä ei kannata tehdä.

Julkaistu: 26.3.2002

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.