Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 578

Tapio Ketonen

Kysymys:

Kerropa,minulla on honda civic vm.90 1,5i,kuulin huhun että sitä on japanissa tehty 2.0 koneella tarvitsisin mustaa valkoisella että paljonkon siinä on hevosvoimia ja mitä eroa jarruissa/alustassa,toivoisin että minuun otetaan yhteyttä puhelimitse koska en omista tietokonetta,kävin kaverin koneella teidän sivuilla koska hondan maahantuoja sanoi että täältä voisi saada kyseiset tiedot kun ei maahantuoja tiedä.saisin laittaa omaan turbon jos hevoset eivät mene yli 2.0 koneen,minulla on autossani jo 1,6 mallin levyt takana. soittakaa, (olette viimeinen toivo)pistän kumminkin kaverin sähköposti osotteen varoiks….

Näytä vastaus

Vastaus:

Siinä meni se viimeinenkin toivo, sillä meiltä ei löytynyt mitään tietoa kaksilitraisesta Civicistä. Yleensäkin Japanin markkinoille valmistettujen mallien moottorit yms. tiedot tuskin ovat hyödyksi. sillä kyllähän Euroopassa käytettäväksi tarkoitetun auton pitää olla tänne hyväksyttyä mallia vastaava. Meidän tietomme eivät ole virallisia, joten eivät ne riitä viranomaisille.

Me emme ehdi soittelemaan tai lähettelemään sähköposteja näistä asioista. Kysymyksiin vastaaminen ja siihen liittyvä asioiden tutkiminen tapahtuu jo nyt turhan paljon omalla ajalla, tähän kun ei oikein ole varattavissa työaikaa.

Julkaistu: 12.4.2002

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.