Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 5329

Tapio Ketonen

Kysymys:

Kuka/mikä on vastuullinen autoni vesivahinkojen kustannuksista. Lyhyt selvitys: Ostin autoni (vm.02 Passat) yksityiseltä 11/05. Teetätin merkkivuosihuollon 6/06, jotta kaikki ainakin tulee siellä “kunnolla” tsekattua. Vesi tuli sisään 12/06 johtuen siitä, että poistoreikä akun alta oli tukossa. Toinen huoltoliike sanoi, että siellä oli tosi vanhoja moskia. Tiedän, että edellinen omistaja säilytti autoa puiden alla. Kesän huoltokuitissa lukee tämän poistoreiän puhdistaminen! No vesihän jäi kellumaan raitisilmasuodattimen pohjalle ja jäätyessään rikkoi sen ja kaikki vedet tulivat ulkoa sisään. Pitkän kuivausurakan jälkeen odottelemme mahdollisia homevaurioita. Pistetäänkö vuosihuoltaja lujille?

Näytä vastaus

Vastaus:

Tuskinpa saat kesäkuussa tehdyn huollon laiminlyönneistä enää ketään “lujille”. Aikaa on kulunut liian paljon. Miten sitäpaitsi pystyisit todistamaan, että reikää EI ole puhdistettu tuolloin kesäkuussa?

Julkaistu: 3.1.2007

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.