Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 5297

Tapio Ketonen

Kysymys:

Tämä viesti on jatkoa viime talvena julkaistulle Peugeot 407 HDi 110 välijäähdytin putken talvi ongelmalle. Eli viimeksi tiedustelin ongelman ratkaisua maahantuojalta 24.10.06, jolloin minulle vastattiin seuraavasti:“Tervehdys ja hyvää syksyn jatkoa. Tehdas on parhaillaan tekemässä muutososia tämän ongelman poistamiseksi. Se mitä osia muutetaan ei ole tiedossani. Tehdas on kuitenkin lupaillut meille paria muutossarjaa ennen varsinaisen talven alkamista (?). Toivon että saamme tarkemmat tiedot aikatauluista ja työn laajuudesta vielä tämän (lokakuu 2006) aikana. Palaan asiaan toivottavasti piakkoin. terveisin Antero Aalto”.

Noh nyt eletään melkein joulukuuta ja mitään ei ole kuulunut/tapahtunut. Toivon itselleni ja muiden vastaavan auton omistajille mahdollisimman “leutoja” kelejä, koska on selvää että tällaiset ongelmat eivät itsestään korjaannu. Lisäksi voisi toivoa Peugeotilta tiukempaa otetta asiaan, koska ongelmahan on ollut tiedossa melkein koko viime talven ja aikaa asian korjaamiseksi olisi ollut koko viime kesä…mutta kun EI NIIN EI.

Näytä vastaus

Vastaus:

Hyvinpä fransmannit tuntuvat luottavan siihen, ettei meille olisi tulossa kunnon talvea. Se jään kertyminen välijäähdyttimeen oli aika mystinen ilmiö. Toivotaan, että ratkaisu tulee ennen pakkasia.

Julkaistu: 28.11.2006

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.