Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 5262

Tapio Ketonen

Kysymys:

Älä Ketonen kiusaa Elmeriä!“Haluaisin tietää viimasuojan tarpeellisuudesta HDi Xsaran keulalla talviaikaan. Ranskalaisten “fiksuus” näkyy siinäkin, että he eivät salli käyttöohjekirjaan lisättäväksi suositusta viimasuojan käytöstä talvisaikaan."

Et ole varmaan tutustunut Xsara HDi:n huohotusjärjestelmään? Se ei jäädy, kuten bensakoneessa voi käydä!Taas sinun “ranskalaisuutesi” kukkii! Fransmannin maahantuojat ovat niin fiksuja, että ihan tarran ovat läimäisseet muistuttamaan viimasuojan tarpeellisuudesta talvirengaskaudella!(;D

Näytä vastaus

Vastaus:

Tuo tieto siitä, että valmistajat eivät hyväksy sitä suositusta lisättäväksi käyttöohjekirjaan on peräisin erään ranskalaismerkin maahantuojan tekniseltä osastolta. Ja koska asiaa ei saa lisätä kirjaan, niin se on pyritty hoitamaan tarralla. Sinänsä ikävää, että viimasuoja ei ole ainakaan kaikissa Sitikoissa vakiovaruste, vaan se pitää osta erikseen lisävarusteeksi.

En ole tutustunut Xsara HDI:hin, mutta on pelkästään hieno juttu, jos siinä on tuo jäätymisvaara onnistuttu torjumaan. Bensakoneita todellakin on paukkunut aivan turhan monta huohotusjärjestelmän virheellisen rakenteen takia.

Julkaistu: 30.10.2006

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.