Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 5026

Kysy autoista - kysymys 5026

Tapio Ketonen

Kysymys:

Mistä saa vetokoukkuun asennettavan pyöränkuljetustelineen Honda CRV:n? Siinähän vararengas estää käyttämästä “marketista” saatavia 10 euron telinettä! Aikaisemmin myynnissä ollut malli on nyt myyntikiellossa, kun pyörät ovat päässeet tippumaan!

Näytä vastaus

Vastaus:

Mielestäni nuo vetokoukkuun kiinnitettävät pyörätelineet voisi yleisemminkin kieltää. Ne vaikuttavat aika huterilta virityksiltä. Maantiellä vastaan pomppiva fillari on ikävä ilmestys.

Hondaan tarjotaan kahta eri pyörätelinettä. Vetokoukkuun on tarjolla teline, osanumero 08L07-TA1-600C, jota voidaan käyttää irrotettavan vetokoukun kanssa, ja jolla voidaan kuljettaa yhtä tai kahta pyörää. Vempeleen hinta on 505.28 euroa. En tiedä, oliko juuri tämä se pyöriä tiputteleva malli, ainakin se on Hondan nettisivuilla tarjolla.

Toinen vaihtoehto on ripustaa ne jalkarattaat katolle. Sinne on tarjolla kaksi telinettä. 08L07-TA1-600A maksaa 172,56 euroa, ja 08L07-TA1-600B, jonka hinta on 94,78 euroa. Lisäksi on hankittava taakkateline, jonka hinta kieltämättä on tuntuva, . Mutta eipä tuo tunnu missään, jos on tottunut käsittelemään rahaa, ja näinhän citymaasturien omistajilla yleensä tilanne on.

Julkaistu: 29.4.2006

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.