Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 493

Kysy autoista - kysymys 493

Tapio Ketonen

Kysymys:

Kerropa,

OLen kuullut, että kaikissa VAG konsernin vuosien 1998-99 Audeissa ja Volkkareissa on jotain häikkää etu(ala)tukivarsissa. Tämä on nyt kuulopuhetta, mutta kyseessä olisi tiiviste/voiteluongelma, jonka takia nämä tukivarret kuluisivat kohtuuttomasti (en pysty kuvailemaan tarkemmin)varsinkin talvella. Lisäksi, tähän liittyvä korjaustyö menisi takuuseen jos sen teettää neljän vuoden aikana ensirekisteröinnistä. Ilmeisesti VAG on pimittänyt sitten asiaa, kun siitä ei ole enempää ilmoitettu.

Onko tietoa tästä. Asia nousi esiin, kun tutun Audia oltiin myymässä ja ostaja kysyi onko tukivarsille tehty mitään.

Näytä vastaus

Vastaus:

Tämä tieto ainakin vikojen määrän osalta pitänee paikkansa. Asiaa tuntuu olevan vaikea saada vahvistettua maahantuojalta, mutta yritän saada lisätietoa. Tietoa todellakin yritetään pimittää mahdollisimman tehokkaasti.

Eräs A-lehdissä työskentelevä kertoi juuri, että hänen 45.000 km ajettuun Passatiinsa laitettiin etupäähän kaikki nivelet ja varret uusiksi. Auto on leasingauto, joten tieto siitä, menikö korjaus takuuseen, ei ole tullut käyttäjälle.

Julkaistu: 29.5.2002

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.