Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 4877

Kysymys:

Mielestäni on yllättävää, ettei julkisuudessa ole ollut juttua uusien toyota D-4D moottoreiden vioista. (En tiedä koskeeko vika kaikkia D-4D moottoreita ainakin tätä 177hv) Joidenkin tietojen mukaan jopa puolessa myydyistä autoista (corolla ja avensis) olisi moottorin toiminnassa vikaa.

Liekö samasta viasta kyse Rav4 mallissa, joka on toimituskiellossa (kuulemma).Itse olen kyseisellä moottorilla olevan auton ostanut, ja auto on ollut jo toista viikkoa korjaamolla, toyotan vastaus on, että koska vikaa ei tiedetä, sitä ei voida korjata. Vikaa yritetään etsiä. Vika esiintyy etenkin pakkasilla, ja niitähän meillä piisaa.

Näytä vastaus

Vastaus:

Julkisuudessa on vioista juttua heti, kun sitä tietoa niistä vioista joku antaa. Ainakin minulle tämä on ensimmäinen kerta, kun saan asiasta edes tällaisen epämääräisen vihjeen. Kun aikaa löytyy, otan asiasta selvää. Jos joku tietää, mistä oikein on kysymys, niin otan kiitollisuudella tietoa vastaan. Olisihan mukavaa, jos saisi tietää, millainen vika tuo oikein on, jos edes korjaamo ei tiedä muuta kuin että autossa on jotakin vikaa. Miten ylipäänsä tällöin edes tiedetään vian olemassaolosta?

Julkaistu: 8.2.2006