Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 4690

Tapio Ketonen

Kysymys:

Onko teillä juttua ns. riippumattomista korjaamoista. Monikaan ei tiedä, että niissä voi tehdä nykyään takuuaikaisia määräaikaishuoltoja. Juttu toimijoista voisi olla hyödyllinen autoilijalle, joka haluaa vertailla autonsa huoltokustannuksia.

Näytä vastaus

Vastaus:

Riippumttomista korjaamoista on ollut juttua. Ongelma vain on, että niitä on todella paljon, ja ne ovat kaikessa suhteessa riippumattomia. Jotkut ovat todella hyviä, jotkut taas sellaisia, ettei autoa pidä viedä edes lähelle. En sitten oikein tiedä, millaista juttua tarkoitat. Jos tarkoitat, että kertoisimme Suurena Uutisena, että tällaisia riippumattomia korjaamoita on olemassa, niin sitä emme aio tehdä. Joka ei tuota tiedä, olkoon tietämättä!

Jos taas tarkoitat, että pitäisi luetella autokorjaamot, niin sitäkään emme aio tehdä. Joka paikkakunnalla ilmestyy puhelinluettelo sekä erilaisia yrityshakemistoja. Jos tarkoitat, että meidän pitäisi jakaa nämä korjaamot ns. vuohiin tai lampaisiin, niin se taas on niin mittava tehtävä, että meidän rahkeemme eivät riitä. Homma kun pitää pystyä perustelemaan pitävästi, mitkään huhupuheet eivät riitä.

Ryhmäpoikkeusasetuksen muutoksen tuomista muutoksista mm. autojen huoltamiseen taas olemme sekä netissä että lehdessä kirjoittaneet kymmeniä jutunpätkiä. Arvelisin, että lukijat alkavat jo kyllästyä saman asian jauhamiseen. Jos tieto ei niillä jutuilla ole mennyt perille, niin jääköön sitten menemättä!

Julkaistu: 7.11.2005

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.