Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 4595

Tapio Ketonen

Kysymys:

Lisää hintatarkistelua:Päivämäärällä 21.9-05 sivuillanne oli tiedot Nissan X-Trail 2.2 dCi Sport 4×4 100kW:sta, jonka hinta oli 41.850e, mutta nyt sitä ei ole enää. Dieseleistä on vain 2.2dCi 136 XL Limited Edition 4×4 ESP+, minkä hinta on 37.350e tiedoistanne ei käy ilmi, että ESP kuuluu vakiona ko. malliin, ja ilmeisesti mm. sen osuus puuttuu hinnastakin!). Miksi ensiksimainittua ei enää ole sivuillanne? Mitä on tapahtunut?

Näytä vastaus

Vastaus:

Ensimmäinen kommentti: Kun kirjoitat tälle palstalle, älä rivitä tai tavuta tekstiä. Tavuviivojen poistaminen on ylimääräistä työtä, mutta se pitää tehdä, koska ne kuitenkin tulisivat väärään paikkaan lopullisella sivulla.

Jos katsoit hinnan päivämäärää, tuon mainitsemasi mallin hinta oli jostakin esihistoriasta. Poistelin tietokannasta vanhentuneita malli- ja hintatietoja, ja siinä meni tuo mainitsemasi mallikin. Serverillä olevassa tietokannassa se on edelleen mukana, mutta se on nyt merkitty vanhaksi malliksi. Tarkoitus on näyttää vain myynnissä olevien mallien tietoja, ei joskus myynnissä olleiden.

Nyt mukana olevat Nissan-mallit ovat niitä, joiden tiedot maahantuoja on antanut tietokantaan. Nähtävillä olevista tiedoista käy hyvin selkeästi ilmi, että ko. autossa ESP on lisävaruste kuten vetoluistonestokin. Tietokannassa ei muuten ole mallinimessä tuota mainitsemaasi merkintää ESP+.

Nissanin ongelma on se, että mallistojen nimiin tehdään jatkuvasti pikku muutoksia, ja tällaiset vanhat mallit joudutaan poistamaan käsipelillä tietokannastamme. Valitettavasti tässä on vähän muutakin puuhaa, joten poistaminen kuten myös uusimman tietokannan syöttäminen tuppaa välillä viivästymään.

Julkaistu: 22.9.2005

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.