Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 4561

Tapio Ketonen

Kysymys:

pitääkö heittää voltti että te vaivaudutte vastaamaan millään muotoa? kohta 1 ja 2???

Näytä vastaus

Vastaus:

Heitä ihan rauhassa voltteja, jos siltä tuntuu. Se ei vaikuta vastaamiseen mitenkään.

Löysin yhden sinun nimelläsi lähetetyn kysymyksen: Opel corsa C 1.7 diesel n.100000km mitähän pitäisi pitää mielessä kun on ostamassa ko autoa ostohetkellä ja mitä odotettavissa tulevina kilometreinä muutakin kun normaalit kulutus osat?

Ei minulla ole kaikista maailman automalleista yksityiskohtaista tietoa siitä, mitä vikoja mistäkin laitteesta pitäisi osata etsiä. Tämän palstan osastojen otsikot on keksinyt joku neropatti, minä en ole niitä keksinyt, enkä olisi tuollaisiksi laittanut, jos olisin voinut asiaan vaikuttaa.

Tämä TYYPPIVIAT on erityisen typerä otsikko, mutta niihinkin kysymyksiin on jo olemassa 543 vastausta. Tekniikkaan on vastauksia 569, renkaisiin 228, varusteisiin 186, uusiin autoihin 204, käytettyihin 289, huolto-ohjeisiin 386, huoltopalveluihin ja tarvikkeisiin 96, lehden juttuihin 145, verkkopalvelun asioihin 47 ja muuta asiaa koskeviin 433 kysymystä.

Vastaamattomien kysymysten määrä oli 8. syyskuuta illalla 1399, joten et ole ainoa, joka ei ole saanut kysymykseensä vastausta.

Corsa diesel on erittäin harvinainen auto, ja sille tyypillisistä vioista minulla ei ole pvähäisintäkään tietoa. En ole koskaan edes ajanut ko. automallilla, enkä ole kuullut keneltäkään käyttäjältä minkäänlaisia kokemuksia tuollaisesta autosta, joten en pysty antamaan kysymykseesi vastausta.

Tuohon ei kannata antaa edes samaa suositusta kuin entinen äiti maailmalle lähdössä olleelle tyttärelleen: Pidä Herra mielessä ja housut jalassa!

Julkaistu: 7.9.2005

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.