Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 4248

Tapio Ketonen

Kysymys:

Mistäköhän tämän “Käytettyjen autojen hinnat”-palstalla mainitun Suomalaisen Grey-Hen Oy:n hinnoittelupalvelun oikein löytää? Paljonkohan sen käyttö sitten maksaa ja mikä lienee luotettavuus?

Linkistä www.tuulilasi.fi/info EI ollut mitään apua.

Aattelin vain, että mistä löytäisi varteenotettavia hintaneuvoja? Se TL:n käytettyjen hintalista ei ota huomioon esim. ajokilometrejä tai varustelua… Silmäilemälläni autolla (Seat Leon 1.9 TDI 2001 66kW) on ajettu n. 130tkm. Sille olisi siis mukava saada suuntaa antava hinta ettei joudu turhaan ylimääräistä maksamaan, yksityiset myyjät kun pakkaavat olemaan ahneita vaikka käytettyjen kanssa lienee vielä(kin) ostajan markkinat..?

Näytä vastaus

Vastaus:

Kyllä minä vähän ihmettelen, jos tuosta linkistä ei ollut apua. Sen takaa löytyy sivu, jonka vasemmassa reunassa olevaa linkkiä <a

href=“http://grey-hen.com/webgen/servlet/VISApplication?mode=NEW&lib=CONSUM-FI&groupid=VIS&appid=CONSUM1” target="_blank">Käytettyjen markkinahinnat klikkaamalla avautuu sivu, jossa neuvotaa, miten Grey-Henin palvelua käytetään. Palvelu ei ole ilmainen, se maksaa 5,01 euroa. Tällä hinnalla voi tehdä vain yhden hintakyselyn. Kannattaa lukea ne ohjeet tuota sivulta.

Julkaistu: 2.4.2005

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.