Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 423

Tapio Ketonen

Kysymys:

Kerropa,kysyisin onko muilla nissan (bluebird sunny)omistajilla ollut vaihteiton laakerivikoja niin kuin minulla? vaihteisto rohisee moottorijarrutuksessa selvästi,auto nissan bluebird 2.0 i twinspark -91 km 140000.Täytyy sanoa etten ole rohisemattomalla bluebidillä vielä ajanutkaan,että paska mikä paska. Ja tietenkin merkkiorganisaation mukaan mitään laakerivikoja ei ole esiintynyt sanottavasti.Omasta mielestäni vaihteistot ovat nissanin selvä löyhä kohta

Näytä vastaus

Vastaus:

En minäkään ole kuullut laakerivioista. Tokihan niitä aina silloin tällöin tulee, ja kun autolla on ikää 11 vuotta, vikoja ilmaantuu sinne tänne.

Rohina ei sinänsä vielä kerro välttämättä viasta, voihan karkea ääni olla ihan normaaliakin. Jos auto tuon ikäisenä rohisee, ei sitä voi paskaksi sanoa. Todelliset paskat olisivat lopettaneet rohinat jo kauan sitten.

Julkaistu: 27.6.2002

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.