Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 4158

Tapio Ketonen

Kysymys:

Mahdollinen vinkki Hannun lukko-ongelmaan! Suihkuta kunnolla “tavallista” CRC:tä lukkoihin, pitäisi liuottaa enimmät vaseliinit pois. Sitten päivän tai parin päästä suihkuta lukkoihin kunnolla CRC:n “kestoöljyä” (olikohan MULTICLUP, en nyt muista sen nimeä?).

Tuon pitäisi auttaa, ainakin muihin merkkeihin auttaa. Uusintavoitelu kerran tai pari vuodessa, siis vain tuolla öljyllä. Auttaa myös saranoihin ja alustan “kitinöihin”.

Näytä vastaus

Vastaus:

Joo, se pitää vain saada suihkutetuksi sinne lukkomekanismiin, joka on piilossa. Paras tulos saavutetaan, jos avataan oviverhous ja suihkutetaan sieltä sisäpuolelta.

Tarkoittamasi aine lienee <a href=“http://www.crceurope.com/csp/web/ProdDisp.csp?country=FI&product=MULTILUBE&brand=CRC%20RED&lng=9”_blank">CRC MULTILUBE, tuo linkki kertoo aineesta lisää. Kyseessä lienee vaseliiniaerosolityyppinen aine, joka todellakin soveltuu saranoihin ja lukkoihin. Valitettavasti linkin kautta löytyvissä tiedoissa ei kerrota aineen kylmäominaisuuksista mitään, mutta jos kerran Joxalla on hyviä kokemuksia, niin aine lienee sopiva voitelemaan myös Volkkarien lukkoja.

Julkaistu: 5.3.2005

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.