Tuulilasi

Kysy autoista - kysymys 4082

Tapio Ketonen

Kysymys:

Pitäisikö aivan uuteen autoon vaihtaa takuuna ovi, koska siihen on jossain vaiheessa pukattu lommo? Näin kävi siskolleni, kun meni hakemaan kolmeviikkoa sovitusta toimituksesta myöhästynyttä FIATIA.

Eli apukuskin puolella lukon alla oli lommo jonka he huomasivat, liike lupasi korjata ja maalata oven. Auto vietiin muutaman päivän päästä liikkeeseen, jossa lommo nähtävästikin pakkeloitiin ja ovi maalattiin. Autoa hakiessa maalin alta näkyi hiomajäljet ja maalipinta oli rosoinen, olisiko heti pitänyt vaatia uusi ovi?

Näytä vastaus

Vastaus:

Enpä usko, että ovea lommon takia varsinaisesti pakkeloitiin. Tottakai siihen hieman pitää mahdollisten narmujen peitoksi vetää kittiä, mutta ei niin paljon, että siitä olisi haittaa.

Työ oli selostuksesi mukaan tehty huonosti, joten siltä osin homma pitää panna uusiksi, mutta ei siltikään mielestäni koko oven uusimiseen ole mitään syytä. Riittää, kun ovi maalataan hyvin ja ammaattaidolla. Tämä näkyy siitä, ettei maalattu kohta erotu muusta peltipinnasta.

Julkaistu: 9.2.2005

Kysy ja asiantuntijamme vastaavat

Kirjoitathan kysymyksesi riittävän yksityiskohtaisesti, jotta voimme antaa mahdollisimman tarkan vastauksen. Valitsemme parhaat kysymykset ja julkaisemme ne. Nimeäsi ja yhteystietojasi ei julkaista.